els sèniors cauen a casa del líder

Partit corresponent a la jornada 13ª i darrera de la primera fase de la Tercera Preferent Masculina.

Juguem a casa del Cerdanyola, líder del grup, amb 10 victòries de 12 partits jugats.

Comencem forts, aguantant els atacs del líder. Dani fa la seva feina I va aturant les oportunitats que es presenten pel líder, però el seu porter és molt bó, atura 3 penals que llencem aquesta primera part i diversos llençaments óptims . Estem minut 20 anem dos gols per sota marcador, però en el partit. Haviem dit que voliem competir fins el final, però … de nou el curt-circuit Claret, baixada de braços general, intensitat defensiva i ofensiva ZERO, i ens fan els darrers minuts 12-7. D’estar dintre del partit, acava la primera part amb  el partit mig trencat.

La segona, hem de recuperar el tó de lluïta , de competició que hem perdut; lluny queda l’actitut i ganes de jugar de tan sols una setmana enrera; canvis i més canvis, però , temps mort  amb 22-8;  ens han fet en 10 minuts un forat tant gran que ja no hi ha res a fer, no reaccionem i acava el partit amb un 29-17. Una altre derrota per més de 10 gols, i ja van moltes .

L’equip necessita un canvi , i necessita de tots per incrementar el rendiment.

Massa feina recau en uns pocs, i així és difícil assolir els objectius.

Esperem que les coses canviïn, no tant pels resultats si més no per que l’ambient sigui més agradable i positiu.