Dos punts més – infantil masculí

B. M. Pau Casals (14) – Handbol Claret (33)

Pavelló Municipal OAR Gràcia de Sabadell 24 de març de 2019, a les 9:00h.

Victòria cómoda del nostre infantil, que no només ha servit per sumar dos punts més: també ha permès fer proves de jugades i d’ubicació de jugadors en posicions no habituals.

Hem començat no gaire intensos en defensa. De fet, hem anat tirant i marxant en el marcador amb aquest joc a mig gas. No ha estat fins al minut 10 d’aquest primer periode que hem començat a defensar millor i a estar més fluids en atac, fent algunes jugades realment molt maques (sobre tot, internada del central per a acabar cedint a pivot o lateral en posició franca de gol). Així hem arribat amb 5-20 al descans.

La segona part hem tornat a sortir fluixos, sense tensió, potser comprensible pel marcador tan favorable. Ens hem activat una mica després de l’exclussió (estranya) d’un dels nostres. Hem anat mantenint (i ampliant lentament) la diferència de gols al nostre favor. Tot i el to relativament relaxat, s’han vist coses interessants, com llançadors de penals no habituals, o extrems fent de laterals o de centrals.

Bon partit que ha de fer pujar la moral de cara al proper (importantíssim) partit. Felicitats nois per la victòria. Som’hi!!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail