All posts by H Claret

Sort dispar per als nostres equips

Pre – benjamí. Per fí comença la competició del Consell Esport Escolar de Barcelona, i anem a visitar els nostres amics del Club handbol Sant Andreu, i els més petits amb el debut d’en Aleix, Marc i Bernat, amb un partit molt divertit , ja podent fer jugades i combinacions , amb mots
llençaments i defensant ; tal i com els entrenaments practiquem. Així , s’aconsegueix un debut amb victòria, amb bon humor i bon ambient.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Primera jornada com a locals i arriben les alegries

Segona jornada de la temporada regular.
La propera setmana ja comencen les competicions del CEEB i la lliga del Alevins a la F.C.H.
Infantil. 
Primer partit a ” casa” , juguem com locals a les instal.lacions esporitves de la Bàscula, a Montjuic. Davant de H. Cardedeu.
L’equip local surt seriós, sabiem que haviem de competir bé, i sobretot defensar més intensament que la primera jornada. Així comencem i així comença a haver diferències al marcador.
Continue reading… →

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comença la temporada

Per fí comença la temporada regular pels nostres equips.
Aquest cap de setmana s’estrenen l’infantil , cadet i sènior, tots competint a la competició de la Federació Catalana d’Handbol.
infantil

El primer va ser l’infantil, amb desplaçament a Molins de Rei, estrena amb els nervis propis del primer partit, davant d’un rival que a la fi va ser superior al claret. Amb un equip molt ben treballat en atac,

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail