el sènior comença l’any amb bon peu

Partit corresponent a la jornada 12ª de 3ª Preferent Catalana

Vem jugar aquest diumenge 10 de gener a les 12:30 a casa , pavelló de Sant Martí, davant el Pardinyes “B”, equip de la ciutat de Lleida ,  un club de sempre a Catalunya, amb un primer equip sènior masculí disputant a la categoria Primera Nacional.

Comencem no amb molt bones notícies, amb la baixa pel partit del David Mateo,  l’Oriol Samaranch. Equip de la teòrica  nostre lliga amb 1 punt més que nosaltres. Amb gent molt jove,  pensem que serien molt ràpids, amb trancisions i accions 1×1. I efectivament, nosaltres estem concentrats I intensos, però ells també,  surten en un parell de contratacs , I  situacions que el seu lateral dret,  generava, un esquerrà molt ràpid amb finta, i llençament. Nosaltres estem al partit , els extrems anoten, i la primera línia amb l’improvisat central, el nostre capi; funciona. Minut 10 , i el marcador 5 a 5; el nostre entrenador demana temps mort. Instruccions clares en defensa per intentar minimitzar les accions d’aquest jugador tant i tant bó, i intentar atacar més ràpid. I ahir vem tenir sort,  la defensa funciona, sortim ràpid; menció especial al Doctor Sergi, amb 13 gols, i sortint al contratac a un velocitat increíble,  tot funciona i per si les mosques, San Dani Vicente a la porteria atura 3 ò 4 situacions de contratac del Lleida, i de llençament fàcil. REsultat = 19-9.

No ens ho creiem, tot està funcionant bé, estem tenint sort, i tothom està intens. Però a la mitja part  comentem que no podem pensar que està tot fet, aquesta temporada hem fet mig partits molt dolents, i avui no tocava.

Sortim igual que hem acavat la primera part, tothom endollat, en Sergi volant, i tots treballant, i per rematar San Pol Aymami , releva a en Dani i està igual d’inspirat; per tant 34-22 .

El millor partit de la temporada, no pel resultat sino perque tothom va estar intens els 60’, i ahir li va tocar a un extrem de fer molts gols, demà serà el torn d’un altre. Ningú va fer el tonto i va treballar per l’equip.

Molt bona victòria. Tenim 8 punts, hauriem de tenir 12 per estar en números objectius , i la setmana vinent tanquem la primera volta, a casa del líder, que porta 10 victòries de 12 partits.

Finalment lamentar la lesió de Ferran Codina, amb un esguinç al turmell , ja quasi al final del partit; esperant que en un parell de setmanes torni a les pistes.