Els penals en contra no poden impedir una nova victòria del PreBenjamí

6a Jornada CEEB – 1a Fase Pre-Benjamí Grup 1

Safa Horta – Handbol Claret (15-25)

Dissabte 28 de Novembre de 2015 a les 11:00h, al Col.legi Sagrada Família-Horta : nova victòria dels PreBenjamins en un partit marcat per l’actuació dels porters i el rigor arbitral (parcials per quarts: 3-7, 4-4, 2-9, 6-5).

CLARET: Marc (3), Noé (6), Dídac (2), Agustí (7), Jordi M. (4), Jordi S. (3), Gerard, Jan , Víctor.

Cinc penals en contra a la primera meitat del partit no sembla ser el millor entorn per a que els nostres PreBenjamins aconseguissin un bon resultat. Però ho van fer, van poder deixar ben encarrilat el matx en guanyar el primer quart i empatar el segon. I van repetir victòria en el tercer, decidint així finalment el partit a favor nostre.  Destacar l’aportació en atac de l’Agustí i del Noé, amb set i sis gols en el partit, respectivament.

Un partit on va haver dos clars protagonistes. D’una banda, els porters (tant del nostre equip – ―Noé,  Jordi M., Marc i Agustí― com del rival), que van aturar un bon nombre d’ocasions de gol. D’una altra, el rigor arbitral excessiu (al nostre entendre), que no solament penalitzava gairebé qualsevol contacte, sino que també impedia que el joc es desenvolpués amb fluïdesa, aturant constantment les accions dels jugadors.

Tot i les condicions adverses ja esmentades, els nostres jugadors van aconseguir una important victòria en un partit on les individualitats a nivel ofensiu van ser clarament superiors a les tasques defensives.