Victòria del PreAleví després d’una meritòria remuntada

6a Jornada CEEB – 1a Fase Benjamí Grup 2

Safa Horta – Handbol Claret (27-32)

Dissabte 28 de Novembre de 2015 a les 9:00h, al Col.legi Sagrada Família-Horta : després de perdre el primer quart, els nostres PreAlevins remunten i aconsegueixen guanyar el partit en imposar-se en els dos darrers quarts (parcials per quarts: 8-5, 8-8, 5-9, 6-10).

CLARET: Roger (5), Víctor A. (5), Irene (4), Martí (1), Camila (8), Àlex, Adrien (2),  Marc (1),    Elsa (6).

Els va costar als nostres PreAlevins d’entrar en el partit. Van fallar un bon nombre d’ocasions de gol en el primer quart, i així va resultar imposible d’aconseguir un resultat més positiu. No haviem començat bé, però l’inici de la recuperació ja es va veure en el segon quart. Tot i errar menys llançaments els nostres, l’actuació dels porters va equilibrar el partit fins el punt  de tancar el segon quart amb un empat a gols.

Però va arribar el tercer quart, i amb ell el recital del nostre porter (Roger), que amb cinc aturades va desesperar els atacants rivals. Si a aixó li unim un millor joc combinatiu i d’atac dels nostres (a destacar Camila amb cinc gols en aquest quart), s’entén que aquest periode  fos clarament per als nostres PreAlevins.  El partit es decidiria, doncs, en el darrer quart.

I aquest quart va seguir en la línea del tercer, amb més poder ofensiu per part dels nostres, que van mantener fins al final la intensitat de joc i les ganes de guanyar el partit, tot i la desconcentració que hauria pogut provocar els dos penals en contra en aquest quart.

En resum, partir de menys a més dels PreAlevins del Claret, que aconsegueixen una victoria de mèrit en guanyar dos quarts, empatar-ne un i perdre només el primer.