Massa dificultats pel Benjamí, que no permeten d’obtenir un resultat més positiu

 

6a Jornada CEEB – 1a Fase Benjamí Grup 1

Safa Horta – Handbol Claret (33-32)

Dissabte 28 de Novembre de 2015 a les 10:00h, al Col.legi Sagrada Família-Horta : poc va faltar per a que nostres Benjamins obtinguessin un millor resultat, però van acabar perdent el partit en ser derrotats en tres dels quatre quarts per una mínima diferència de gols (parcials per quarts: 9-8, 7-10, 6-5, 11-9) .

CLARET: Max (2), Aleix (1), Gabriel (1), Noé (1), Sergi (6), Carolina (3), Emma (5), Guillem (5), Adrià (5), Pili (1), Farners (2).

Un cop acabat el partit, la sensació que queda es que hauria d’haver anat millor per al nostre equip en quant el resultat. No solament perque els quarts que es van perdre ho van ser per molt pocs gols de diferència, també per uns quants detalls que a la fi van resultar decisius.

Alguns d’aquests detalls són el reflex directe de còm, de vegades, interpreten el joc i els partits els nostres jugadors: potser caldria menys individualisme, més joc combinatiu d’equip, i més esforç en la recuperació per a fer una millor tasca defensiva. Però d’altres detalls ja no depenen de nosaltres, i són difícils d’afrontar perquè, a part d’influir directament sobre el nostre joc, provoquen una desconcentració en els jugadors que no els permet epressar-se a la pista com potser voldrien. Ens referim al criteri de l’àrbitre, que va considerar la majoria dels contactes (recordem que el partit és d’handbol) com antireglamentaris. És una qüestió de punts de vista, però el cas, a tall d’exemple, és que ens van pitar sis penals en contra i ens van ensenyar fins a tres targetes.

Com ja s’ha dit, almenys ens dos quarts el resultat va ser prou ajustat: més encert en atac o alguna aturada més dels nostres porters haurien pogut equilibrar més el matx. De totes maneres, els nostres jugadors no van errar massa llançaments en atac (tret, potser del tercer quart, amb dues errades i tres aturades del porter rival). I, en general, no va ser el dia dels porters; com a curiositat, en l’unic quart que vam guanyar és on millor va estar el nostre porter, amb cinc aturades.

En resum, partit perdut «per poc’’, que probablement hauria acabat d’una altra forma de no haver rebut tanta penalització i d’haver sabut gestionar millor la desconcentració que això va provocar, sense oblidar que hi ha aspects tècnics i tàctics a millorar (sobre tot, a nivell d’actuació com a conjunt) que, de ben segur, rebran la deguda atenció per part dels nostres entrenadors. De tot se n’aprèn, i més de les derrotes que de les victòries!