Category Archives: noticias

Infantil Masculí – “sí, podem!!”

Handbol Claret (18) – PB Montmeló IM (22)

Partit jugat el dissabte 24 de novembre de 2018 al Complex Esportiu La Bàscula de Barcelona.

Primer volia titular aquesta crònica com “David contra Goliat”, però després he pensat que millor seria dir “sí, podem!!”. Perquè és una derrota molt honrosa, amb clar regust de victòria moral. Perquè els nostres jugadors van fer una demostració impressionant de rauxa i de caràcter, lluitant com mai front un equip on gairebé tots els seus jugadors eren més alts i més forts, cosa normal quan la diferència d’edat és tan evident. Aquest fet va condicionar el partit des d’abans de començar: quan els nostres jugadors

Continue reading… →

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

El cadete planta cara

Partido complicado contra el Parets, nos esperaban en medio campo con una defensa muy avanzada que nos ha complicado la circulación de balón. Felicitar la actitud, implicación y participación de todos los jugadores. Como nos sucede últimamente, mejor segunda parte. Tenemos  que seguir mejorando algunos aspectos técnicos.
Adelante Claret !!!

Continue reading… →

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Benjamí – Una decisió arbitral ha marcat el desenllaç del partit. 

Partit entre l’Handbol Claret “A” i l’Escola Voramar “A” en la categoria de benjamins. Aquest matí fred de dissabte, a la pista de l’Handbol Claret, hem pogut veure un partit molt disputat, tot i que el resultat sembli el contrari: 23 a 28 a favor del Voramar.

A l’inici de l’últim quart s’ha arribat amb empat, el qual ha començat amb dos gols del Claret. Ràpidament el Voramar ha fet també dos gols, amb el que s’empatava un altre cop el partit. El fet que ha decantat la balança a favor del Voramar ha estat l’exclusió  d’un jugador del Claret quant el resultat marcava 22 a 23 a favor del Voramar. A partit d’aquell moment el Claret ha fet només un gol mentre que el Voramar ha fet 5.

Una decisió arbitral ha marcat el desenllaç del partit.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail