El Benjamí aconsegueix guanyar el primer partit del 2016

1a Jornada CEEB – 2a Fase Benjamí Grup 2

CE Handbol BCNSants – Handbol Claret (23-23)

Dissabte 15 de Gener de 2016 a les 9h,  al Poliesportiu del Parc de l’Espanya Industrial. Marcadors parcials per quarts: 4-5, 6-8, 3-9, 10-1.

CLARET: Max (1), Aleix (3), Gabriel (2), Noé (1), Sergi (3), Carolina (3), Pol (1),  Guillem (7), Víctor, Pili (1), Farners (1).

Treballada victòria dels nostres Benjamins contra el Sants, aconseguida en guanyar els tres primers quarts i perdre el darrer. El partit va començar amb molta imprecisió dels nostres de cara a gol (errant el tir en alguns contraatacs fàcils), però això va anar canviant a mesura que passaven els minuts. Per contra, el to defensiu general de l’equip va ser prou bo, mantenint-se principalment durant els tres primers quarts. Aquesta actitud defensiva unida a la millora en atac va ser la base per a aconseguir guanyar les tres primers periodes del matx, potser amb més autoritat del que els marcadors parcials podrien fer pensar.

Potser perquè ens vam relaxar al darrer quart un cop el partit ja estaba guanyat, el cas és que en l’últim quart van estar molt imprecisos en la passada, donant moltes opcions al rival per a robar la pilota i sortir al contraatac. Com a resultat, clara derrota —tot i que intrascendent—en aquest parcial, que en cap cas treu mèrit a la tasca dels nostres Benjamins durant el partit. Bona victòria per a començar l’any!

 

DSC_0274
Click per veure la galeria de fotos