Empat del PreBenjamí en un partit que mereixia un millor desenllaç

5a Jornada CEEB – 1a Fase Pre-Benjamí Grup 1

Handbol Claret – Col.legi Sagrado Corazón (30-22)

Dissabte 21 de Novembre de 2015 a les 11:30h,  a l’Escola Pau Casal-Gràcia : partit força igualat (tret d’un quart) que ha acabat en repartiment de punts,  amb un quart guanyat per cada equip i altres dos resolts amb empat a gols (parcials quarts: 8-8, 9-0, 3-4, 10-10) .

CLARET: Marc (4), Noé (3), Dídac, Agustí (8), Jordi M. (5), Jordi S. (6), Gerard (3), Jan (1), Víctor.

El desenvolupament i resultat del primer quart feia pensar ja en un partit molt igualat, com així va ser finalment. Molta lluita i pressió defensiva feien preveure que cap equip s’imposaria amb claredat a l’altre. I és aquí on el segon quart va ser com un miratge, ja que els nostres van estar prou inspirats com per a passar per damunt del rival: 9-0 en aquest quart, resultat que hauria pogut ser més ampli si no fos per l’actuació del porter corazonista.

En el tercer quart ja es va veure que l’equip rival no entregaria el partit fàcilment, que passarien pàgina ràpidament de la desfeta del quart anterior. Per a aconseguir-ho, van augmentar considerablement la pressió sobre els nostres, la qual cosa provocava no poques recepcions errònies. Tot i que la victòria en el tercer quart va caure finalment del cantó dels rivals (per només 1 gol de diferència), no es pot retreure res als nostres Prebenjamins, que no van deixar de lluitar i que van mantenir fins al final les opcions en aquest quart, com a mínim d’empatar; opcions que es van basar en la bona actuació del nostre porter, i en algún detall interessant, com ara l’astúcia de Noé en marcar un gol de falta mal defensada per l’equip corazonista.

Tot quedaba pendent del darrer quart, que finalment va acabar també en empat. Aquest equilibri en el marcador va ser el reflex de l’equilibri entre encerts i errades en el joc del nostre equip. En contra nostra va jugar que vam abusar de les passades llargues del porter, que sovint acabaven en pilota perduda o recuperada pel contrari. Al nostre favor, algunes bones combinacions (finalitzades amb encert per l’Agustí en un bon nombre d’ocasions) i alguna jugada “coast-to-coast”  -básicament del Jordi M.- que rebia la pilota del seu porter, creuava tot el camp i finalitzava en gol. Malauradament només es va aconseguir l’empat en aquest quart decisiu, quan crec que realment vam fer mèrits suficients com per a guanyar-lo. Ens ha falta un puntet de sort. Bona feina nois! Ànims, cal continuar amb aquest esperit!