Una altre dolorosa derrota

Partit corresponent a la 9 jornada de la primera fase de la Tercera Catalana preferent.  Tornàvem a jugar com visitants , davant el Sant Esteve de Palautordera “B”,  club amb solera i amb un altre equip sènior a LLiga Catalana.

Anem amb una convocatòria molt desequilibrada, 5 pivots per 1 posició , i 3 primeres línies per 3 posicions.

Sortim forts, amb una defensa molt intensa, i concentrats, i manem al luminós, d’1 ó 2 gols. En Dani a la porteria Excel.lent com sempre, i seriosos i encertant atac. Arriben els canvis, i ja entrem amb el 4×2 ofensiu. Ells es tanquen, els llençaments no són tant  fàcils, i se’ns escapen al final de la primera part 14-11, ens han fet molts gols els darrers minuts, la defensa ja no rutlla tant bé. Esperem que la segona , amb el descans podem apretar una mica més.

La segona, sembla un Deja Vu, de tants i tants partits del Claret, desconexió general en atac, ells fàcil en defensa i atac van sumant, fins els 10  gols;  minut 20 de la segona part, portàvem 4 gols,  tot malament, i comencen una mica de males cares.

Temps mort per tranquilitzar al personal, i que s’ha de lluitar fins el final.

28-18,  7 gols en tota una part, amb molts problemes i en fí un altre partit per oblidar. El problema és que ja són molts…