Els Pre-Benjamí i Pre-Aleví gaudeix del handbol

segona jornada pel nostre Pre-Benjamí i Pre-Aleví, que jugàven el col.legi Claret dissabte per la tarda.

El nostre Benjami descansava .

El Pre-benjamíns jugàven contra el BCN-Sants, amb només un jugador de canvi,  debut oficial d’en Gerard . L’equip està fort, els 3 jugadors més “veterans”  en Jordi Martínez,  Marc Martínez i Noé, son molt per un rival que lluita  i ho intenta, però té molts fronts oberts.

En Gerard i Biel i Dídac, secunden molt bé, I són el complement ideal.  Es veu l’evolució en la competició dels del Claret, tot i que en defensa tenim moltes errades, que hauriem d’anar minimitzant.

Tot i això una segon partit guanyat, i que anima els jugadors a continuar evolucionant. Només falta poder tenir tot l’equip complert .

Els pre-Alevins jugàven també contra el BCN-Sants.  Amb tota l’artilleria vem fer un partit seriós, concetrats ens defensa, bona aportació a la porteria tant d’ Adrien (com sempre) d’en Roger  , Guillem i Carol; i tothom sumant en atac. Ens falta encara estar concentrats en defensa el 100% del partit, i en atac aixecar el cap per poder fer passades al company millor posicionat. Però res que no es pugui treballar els entrenaments.  Primera victòria de la lliga, davant un equip 1 anys més jove, però bon partit.

Galeria de fotos