el senior perd dos punt davant del lider

Diumenge a les 12:30 es va disputar el partit corresponent a la 5ª Jornada de la Fase Regular de la 3ª Catalana Preferent.

L’handbol Claret, jugaba a casa davant el co-lider del grup, CH Martorell. Amb moltes cares noves respecte l’any passat.

Comencem concetrats i sortint al contratac, i atacant i defensant bé,  tot I això el partit está igualat, com reflexava el marcador amb un 4-4 els primers 10’.

Ells defensen amb molta intensitat, I el seu porter comença a aturar-nos llençaments bastant clars, ens està “amargant;  però el problema arriba quan comencem a regalar pilotes , que generen contratac fàcil del Martorell, i  van anotant gols fàcils.

La nostre defensa és forta i fa que el seu atac estàtic no generi gols fácilment, però ens està matant les pérdues de bola, que es converteixen en gol. Així arribem mitja part, 10-16. Repassem estadístiques i hem perdut 8 boles,  i hem  fallat 14 llençaments a porteria, molts dels quals aturades de mèrit del porter.

Hem d’intentar no perdre boles, per no donar facilitats al rival a la segona part.

Comença la segona part , i tot sembla igual, no aconseguim apropar-nos. Apretem en defensa,  máxima concentració en atac, per no perdre pilotes;  i aconseguim posar-nos a 3/4 gols, però el seu porter continua aturant, i la nostre defensa no està tan afinada.

Al final 23-30 , derrota davant un bon equip , però ens queda el regust que els hi hem donat molt aire per la victòria;  no hem sabut atacar la defensa i ha provocat pérdues de bola, que han generat gols fàcils. I com sempre, el % d’encert no va ser l’ideal per apretar més el marcador.