Gran batalla contra els francesos a l´infern Claretià

10a Jornada  CEEB 2ª Fase Benjamí Grup 1

Dijous 23 d´Abril 19:30 h al pati de l´escola el Benjamí vol venjar la pallissa rebuda al partit de la primera fase. Patim quatre baixes per diversos motius però tenim prou jugadors/res per afrontar el partit amb garanties i moltes ganes de véncer el 3r classificat..

H. CLARET: Pili,  Adrià(4),  Max, Carolina, Pol, Guillem(6),  Adrien(1), Gabri(2), Gerard(1), Nico, Camila(1).

Abans de començar el matx ja es pot sentir un ambient especial tot i ser Dijous. Al pati del Claret hi ha més public de l´ habitual i la temperatura a la pista puja a poc a poc. ls nois del Benjamí estan molt mentalitzats després d´haver rebut alguna broca per part del Míster degut al poc sacrifici i ganes d´esforçar-se dels darrers partits. Durant els primers minuts de partit l´equip mira de frenar, sense sort, a un Liceo molt intens. La tasca dels nois de Pedralbes està sent força efectiva amb un joc molt combinatiu en atac que  finalitzen dins la xarxa menys en dues ocasions. Un 80% d´encert en atac que pesa massa sobre els nostres que fan intents de jugades cara a porta però que el rival desbarata ràpidament. Tornem a ser-hi, de vuit xuts hem fallat sis i així no anem bé. Òbviament perdem per 2 a 7.

Un nou quintet a pista I les coses ja pinten millor. En Max es fa fort sota pals amb cinc aturades de gran agilitat i els Francesos comencen a patir perquè no juguen amb comoditat. Molt bona feina dels nostres en defensa patint poques badades de marca tot i que en atac provem una mica més el porter del Liceo també està fent una gran tasca. Amb un penal decisiu que anota en Guillem i molta tensió a la pista, a les banquetes i a la grada ens emportem el quart al sarró per 3 a 2. Fer esment dels nervis de l´arbitre que s´encara amb els seguidors Graciencs per discutir les seves decisions.

Al descans, xerrada tècnica amb correccions per part d´en Martí Solà que mira de què l´actitud dels Guerrers/res Claretians es mantingui ben alta i l´equip torna a la pista.
Es reprèn el matx amb les mateixes bases vistes al 2n quart. Gran intensitat defensiva que ofega als nois del Liceo i per si de cas en Nico ens ofereix un recital a la porteria amb quatre aturades que salven el període. En atac hem millorat molt però vuit dels llançaments s´estavellen contra el porter rival. La Camila, amb una actitud de autèntica veterana, anota un penal que fa pujar l´ambient a tot el pati. Els jugadors/res del Claret estan eufòrics i res no els pot arrebatar guanyar el quart per 5 a 4, se l´han merescut.
Darrer i definitiu quart, la victòria és a les nostres mans però no comencem gaire fins i en pocs minuts perdem per tres gols. El contrari ha posat el quintet de gala a pista i sembla que veiem una còpia del primer quart. Els Místers miren de canviar la dinàmica introduint quatre canvis però ja és massa tard per recuperar l´avantatge i perdem per 5 a 7. Un empat que deixa un mal regust de boca ja que, en un dels partits on millor joc ha desplegat l´equip, ha estat impossible aconseguir la victòria davant un rival prou poderós.

També donar les gràcies a l´afició per donar suport i crear l´ambient necessari per què els nois/es s´en adonessin que amb actitud tot és possible.