Els més petits es llueixen davant el cuer

2a Jornada CEEB  2ª Fase Pre-Benjamí Grup 2

Handbol Claret – A. Sant Martí (31 – 9)

Divendres 25 d´Abril,  16,30 h al pati del Claret mirant de sumar punts per pujar els ànims a l´equip, patim dues baixes per motius físics.

CLARET: Pili(1), Jordi S.(2), Alex(1), Marc(5), Carolina(7), Aleix(2), Jordi M.(6), Camila(5), Noé(3).

Aquesta setmana els Prebenjamíns estàn feliços. Els Místers i els jugadors/es han donat un pas endavant i no ho diem  tan sols per la victòria i els punts aconseguits.

El matx que hem pogut presenciar ha estat el més vistós fins a data d´avui. Hem gaudit d´un joc molt  flüid  on tots els integrants de l´equip han ajudat provant passades, anotant gols i sobretot amb una intensa defensa. Tot s´ha de dir, el rival era fluixet, el Sant Martí és un grup de nois/es que fa molt poc que han començat a practicar Handbol i els Graciencs s´han aprofitat. La veritat és que als nostres els hi feia molta falta un partit com aquest, on poguessin posar en pràctica amb certa comoditat els mecanismes, moviments i jugades que els ensenyen als entrenaments.

A part de les Guerreres, a la que podem afegir a la Camila i que ja no necessiten presentació doncs hem escrit d´elles diverses vegades, hem de mencionar la gran tasca dels més grans que donen fermesa i seguretat als companys.

En Noé i en Jordi S. que compensen les seves carències físiques amb uns atributs dignes d´un adult.

Els Martínez i l´Alex que poc a poc van millorant el seu joc, ajudant més al grup i atrevint-se

a protagonitzar alguna jugada individual.

 

La tasca d´aquest equip té molt de mèrit. Jugar en una lliga on tots els rivals son de 3r i quasi integrament masculins és molt complicat i més encara aconseguir que els nois no caiguin en la desilusió al veure que els partits es compten per derrotes.

 

Bona tasca Místers, pares i nois/es!!