LA COPA COMENÇA AMB BONES SENSACIONS

Partit jugat davant C.H.Martorell, dissabte 9 de maig a les 20:15 a”casa” , pavelló de la Verneda.

El Martorell, ens havia tocat al mateix grup. Vem empatar a Martorell i vem caure a casa , el primer partit de la segona volta. Al final aquella derrota va ser el començament de la fi , va ser la segona pedra del nostre descens.

Aquestes setmanes no hem “entrenat” com a tal, ens hem dedicat a jugar a handbol , passar-ho bé, i simplement disfrutar. Res de jugades, res de sistemes, res de res, només handbol .

La pregunta abans del partit : Quin Claret ens trobarem?  El de tota la temporada, irregular, sense ganes ni ànima; o el que en realitat som, lluitadors, defensors , combatius, posant tota la carn a la graella, agressius, ràpids, amb handbol directe i amb handbol de continuïtat… doncs bé , la resposta va ser que vem ser els segons.  Comencem amb un 4-0 a favor , el Sr. Pol Aymami va tancar la porta de la seva “ paradeta “ i en atac, la gent fent el que sap fer, sense invents,  i marquem de fóra, des del pivot, extrems, contratac. La cosa continua bé, 6-2. Primers canvis, i sembla que ens arriba l’empenada mental també molt claretiana; ells s’acosten, però temps mort i les aigües tornen el seu curs , i mantenim els 4 d’avantatge, 13-9.

La segona part i els temuts 10’ de negació total no arriben, seguim forts en defensa i per si hi hagués dubtes, Dani Vicente vol fer-li la competència al Pol i també tanca la porteria. Seguim sumant, ells no acaven de poder retallar diferències i acava el partit amb un 28-18.

10 gols de diferència , per primer cop en la temporada, contra un rival que era de la nostre lliga i que han mantigut la categoria.

En fí les conclusions són clares