COMPETIR SENSE PREMI – Senior masculí

Jornada 21 corresponent a la Fase Regular de Tercera Catalana Sènior Masculí

Ens toca jugar a Sant Esteve Sesrovires,  tard a les 20:30. Dia de pluja, fred anem a competir davant el sisens classificats.

Missatge pre – partit, competir, no perdre la cara al rival, i sobretot que el resultat final no ens fagi mal, a la malmesa moral del grup.

Comença el partit igualat amb successius empats a l’electrònic, 2-2, 4-5, 5-5.  La defensa és forta i en Dani a  la porteria aporta l’extre que l’equip necessita, i l’atac, comencem amb 4×2 però no acava de rutllar; tot i axiò no fallem massa i d’aquí el resultat.

Canviem a 3×3 amb Muntse al centre i Pol Costa. al lateral dret ,  anem aguantant , però ells no fallen molt i nosaltres tenim els típics errors, o de pase o de llançament, i la primera part acava 12-9.

A la mitja part, es comenta que s’han d’aprofitar els forats de la defensa oberta, e intentar que no s’escapin al marcador. I sembla que algo ha canviat les darreres setmanes, i els primers 10 minuts aguantem i no s’incrementa la diferència.

Seguim forts en defensa i l’atac en 4×2 no hi ha manera, i és el 3×3 qui ens fa tenir més opcions. Tot i això les errades obligatòries i demés fa que ells acabin 27-21. Ens han guanyat les dos parts de 3.

Ens queda un regust agredolç, hem lluitat i competit, els hi hem posat les coses difícils però hem tornat a perdre.