Les noies salven un punt pel Benjamí.

7a Jornada CEEB 2a Fase Benjamí Grup 1

Ubae Sants – Handbol Claret (8 – 8)

Dissabte 7 de Març 13:00 h al poliesportiu de l ́Espanya Industrial. Debut de la Camila que gràcies a les seves bones actuacions ha estat convocada amb els grans. L ́equip continua amb cinc baixes per motius diversos.

H. CLARET: Adrià(9), Carolina(1), Sergi, Guillem(5), Noé(3), Gabri, Marina, Camila(1), Aleix(1), Pili(1), Gerard(1).

Comença el partit amb un quartet de pista íntegrament femení. Les noies del Claret s ́han convertit en els pilars d ́aquest equip que gràcies al seu sacrifici i disciplina, manté l ́equilibri del grup en tot moment. Com estava previst, la pressió defensiva ofega els rivals i tan sols ens poden marcar dos gols.

Fem un canvi per lesió lleu de la Carol i entra l ́Adrià que mostra bona eficàcia en els xuts. El porter de l ́Ubae només pot fer dues aturades en tot el quart i no llancem cap pilota per línia de fons així que sembla que tenim la punteria ben ajustada. El Claret guanya clarament per 5 a 2, el partit comença bé pels Graciencs. L ́equip surt al segon quart amb intenció de no abaixar la guàrdia, però el rival ha sortit a pista amb molta intensitat i ens doblega poc a poc amb xuts des de totes les posicions, ja que defensivament estem bastant tous. En Sergi fa 7 aturades en aquest quart i ens permet competir, però no tenim gaire fluidesa en atac i ens costa molt llançar. Per sort encara tenim la punteria fina i els pocs xuts van pujant al marcador però el Sants arriba més i millor i s ́acaba emportant el parcial per 7 a 6.

Al descans els Místers arenguen als Claretians a donar el pas que manca per guanyar el matx i posen a pista a la Carol i a la Marina buscant intensitat defensiva de nou. Un cop iniciat el tercer podem veure que l ́equip surt fluixet. De seguida l  ́Ubae s ́en va al marcador i no podem amb ells. Patim dos penals en contra i tornem a mostrar errors de punteria amb 7 xuts malbaratats. Les passades que intentem són molt imprecises i ens pesa massa la diferència d ́envergadura amb el quintet rival. Només anotem dos gols i perdem el quart per 5 a 2, estava cantat.

Darrera opció per puntuar al darrer període. Tota l ́artilleria Claretiana a la pista i pressing en defensa que evita els atacs del Sants. Arribem fàcil a sis metres i el porter rival no pot aturar gairebé cap xut dels nostres. L ́Adrià es mostra intractable marcant sis gols, tot i que hem de córrer al contraatac, ens està funcionant molt bé. La Camila sota pals està fent una gran feina i marxem al marcador. Guanyem el quart i empat final. L ́equip ha jugat còmode i ha trobat un sistema poc vistós però alhora pràctic per rascar l ́empat.

Tornem a puntuar encara que podríem haver tingut millor recompensa amb una mica més d ́esforç per part dels pilars de l ́equip. Les noies han treballat molt i han estat claus.

La propera setmana el Sant Miquel ens posarà les coses més difícils, veurem com va…