Senior Tercera Preferente – Per fi : VICTÒRIA

PARTIT CORRESPONENT A LA VINTENA JORNADA DE TERCERA PREFERENT SÈNIOR MASCULINA , davant H.Papiol

Seguint el nostre Via Crucis, rebem uns del rivals que abans de certificar el nostre descens fa unes jornades, era un del rivals de la denominada “nostre lliga”.  Dos punts que havien de ser vitals i potencialment assolibles, però que després de les desfetes Martorell, Agramunt i Poblenou  , no ens serveixen per res.

Objectiu, competir bé d’una vegada durant 60 minuts.

Per començar San Daniel Vicente, el nostre porter de la guarda causa baixa, la febre ha pogut amb ell.  Ens queda San Pol , batejat Aranya Negra,  estem tranquils.

Comencem una mica despistats, i ells marxen al marcador 1-4, fallem llançaments clars de 6 metres, que ens atura el seu porter (el millor home al partit de la primera volta i a la fi el millor home d’ells en aquest partit)

Finalment comencem a correr una mica (ell només han vingut han un parell de canvis) i igualem marcador anem així fins el final primera part 12-13. Pol ja comença a fer de les seves aturant un penal i llançaments clars de l’equip rival.

NOsaltres hem jugat 3×3, 4×2 i tot i que el % d’encert és baix estem dintre del partit.

La segona part comença amb la por que ens passi com sempre, “pàjara” general i que ens fotin un parcial irrecuperable.

Doncs dit i fet,  s’escapen de 5 al minut 10/12 de segona part. 17-22. Els extrems que havien estat més o menys controlats, comencen a fer gols, sobretot el dret, que fa uns 4/5 en aquesta fase, això afegim un parell de boles perdudes = gols fàcils de contratac.

A punt de demanar temps mort, però San Pol fa un parell d’aturades clau, un altre penal, un parell de l’extrem i recuperem el marcador,  el Sr.Martí Sola , que havia començat bé el partit però s’havia tornat a perdre realitzant accions extranyes, reemprén el que millor sap fer, rebre , aixecar-se i xutar fort molt fort i els gols van entrant. Sembla mentida però ens possem 5 gols per sobre faltant 5 minutets; sembla que avui la sort ens somriurà… però un parell d’atacs errats , i sense intenció fa que ells s’acostin 26-25,  falten 40 segons.

Treiem de mig, i … temps mort. Comentem qué hem de fer per guanyar, i …  no fem cas a l’entrenador, però fem gol 27-25 falten pocs segons. Tot i això ells fan gol , treiem de centre Davo fa gol però fóra de temps.

En fí, avui sí hem tingut una mica de sort i fem 2 punts. No serveixen per molt , però ens ho mereixem