6a Jornada CEEB 2a Fase Pre-Benjamí Grup 2

Liceo Frances – Handbol Claret (27 – 18)

Divendres 28 de Febrer 10,00 h, al pavelló del Liceo Francès. El Claret presenta diverses baixes per malaltia.

H. CLARET: Jordi(1), Alex(1), Marc, Carolina(2), Aleix(4), Camila(6), Noé(1), Emma(3)

Es presenta un partit complicat, ja que el rival d ́avui és segon classificat a la lliga del CEEB amb tan sols una derrota.

Iniciem el matx amb bona mentalitat i molt compromís de tot l ́equip Gracienc on la Camila pren la batuta de seguida anotant gols i defensant amb intensitat. El Liceo ja coneixem com juga, bones passades y velocitat, molta velocitat. Algun dels nostres pateix per aguantar el seu parell
i de tant en tant arriben francs a llançar a la nostra porteria però el porter Gracienc per sort, avui està bastant inspirat sota pals. Dues pèrdues de pilota dels nostres que acaben en gol a més de dos xuts fora pals fan que el rival marxi en el marcador i perdem el període per 9 a 5.

Segon quart amb un quintet petit però alhora molt defensiu. La Carol i l ́Emma organitzen el nostre joc i s ́encarreguen de buscar els gols mentre la resta i el porter les ajuden per aguantar els atacs rivals. Els de Pedralbes continuen amb el seu joc incisiu i ràpid encara que desaprofiten moltes ocasions i els nostres no acaben d ́arribar amb claredat a l ́àrea rival, ja que perdem moltes pilotes en les jugades d ́atac. Avui els germans Martínez estan una mica relaxats i això fa que no podem optar a més i tornem a perdre el quart per 7 a 5. Ha anat de poc però no hem pogut amb ells.

Al tercer apareixen junts l ́Aleix i la Camila que estàn fet un partit molt complet com hem vist des de l ́inici. El quintet del Liceo sembla més inexpert i de seguida aprofitem per agafar un marge de dos gols. Les onze aturades de l ́Alex son el principal motiu de que marxem al marcador i el rival es desesperi i perdi la concentració. En Noé lluita com una bèstia i el petit Sanmillan bloqueja tot jugador rival que troba al seu pas per certificar la victoria parcial.

Guanyem 5 a 1 i encara tenim alguna opció per empatar el partit. Darrer parcial i a pista. Gairebé no han passat tres minuts i ja perdem per 4 gols. Això pinta malament i el Liceo torna a jugar bastant còmode. El nostre porter continua entonat però ens costa molt arribar a l ́àrea i no anotem. L ́encís de l ́empat s ́esvaeix i perdem clarament al marcador, els canvis no funcionen i l ́equip s ́enfonsa. Perdem el quart per 10 a 3.

Difícil partit però s ́ha donat la cara contra el segon. Els místers estan satisfets per l ́actitud de la majoria dels nois/es i veuen la clara evolució d ́aquest jove grup que a base de partits aprén a no encaixar golejades. Poc a poc i bona lletra…