Treballat empat del Benjamí vers Aula .

6a Jornada CEEB 2a Fase Benjamí Grup 1

Dissabte 28 de Febrer 14:00 h a l ́escola. Ens enfrontem al tercer classificat que es presenta només amb 7 jugadors. La Pili, en Pol, l ́Adrien i en Gerard del Claret, causen baixa per malaltia i l ́Aleix per motius familiars.

H. CLARET: Adrià(6), Max(7), Carolina, Sergi(2), Guillem(4), Noé, Nico(2), Gabri(1), Emma, Marina.

Inici del partit amb tota l ́artilleria Claretiana a pista. Els primers minuts dels nostres són molt intensos amb pressió asfixiant a tota la pista i recuperacions ràpides de pilota. Les transicions en atac són molt fluïdes i en dues o tres passades ja estem cara al porter rival.

Gràcies als bons percentatges en els xuts així com la punteria mostrada, el Claret marxa clarament al marcador i s ́emporta el primer quart per 8 a 2. Mencionar que l ́Aula realitza un canvi per lesiò que marcarà el desenvolupament del matx. Al segon temps el tècnic Claretià presenta un equip més físic amb la idea de lligar curt al jugador no 18 de l ́Aula, ja que ha demostrat als darrers minuts del primer quart com focalitzava tot l ́atac cap a la nostra porteria. Un noi amb envergadura i potència que podria jugar amb rivals dos anys més grans. Els nostres jugadors/es han mirat de continuar la forta defensa i ha funcionat amb tots els contraris excepte amb el noi dels cabells despentinats. Li hem fet faltes, moltes, en Sergi ha vist una groga en l ́intent d ́aturar-lo però ha estat en va.

El Claret no ha pogut frenar la força d ́aquest jugador rival que ha marcat 9 gols ell solet en aquest quart. Si a sobre sumem els xuts desviats per part dels nostres no podiem acabar el periode d ́una altra manera que perdent. El tercer quart s ́inicia amb un Aula amb un sistema molt definit, boles llargues des de porteria cap al no 18 y que ell defineixi. La veritat es que no han jugat gaire més a Handbol.

El Claret ja tenia clar per on podien fer-nos mal i l ́han collat moltíssim. En Max apretava per aturar-lo amb força i els místers li recordaven que havia de mantenir la calma i jugar amb cap. Amb alternança de gols amdues porteries i molta igualtat arriba una jugada clau. Contraatac per banda d ́en Noé que ha estat molt valent en defensa contra rivals que li passaven un pam, el no 18 en un excés de força l ́empenta i el llença a terra bruscament. Sanció de dos minuts per l ́Aula i el Claret disposa d ́una superioritat que ha d ́aprofitar.

En Max queda sol sense ningú a qui defensar i es mostra una mica perdut però aprofita la llibertat per anotar dos gols que ens permeten guanyar el quart per 6 a 5. Molt emocionant. Comença el darrer amb opcions de guanyar el partit però degut al gran desgast el rival de seguida posa tres gols de marge. Els nostres fallen dos atacs i el no 18 continua el seu recital rebent en llarg del seu porter, és un sistema molt precari però sembla que a aquest equip li funciona, ja que van tercers en la classificació. Els handbol.listes Graciencs estan desfondats i no posen gaire resistència ja que juguen més amb el cor que amb el cap, el rival marxa al marcador i perdem l ́oportunitat de guanyar el matx. 10 a 4 i repartiment de punts.

Molta ràbia en l ́afició del Claret al veure que hem perdut 1 punt contra un equip que juga a no res. D ́acord que aquest noi amb el 18 a l ́esquena té molts recursos i si millora una mica el respecte pel rival serà un gran jugador, però el joc practicat per l ́Aula no col.labora a que la resta dels seus jugadors aprenguin a jugar a Handbol. Nosaltres satisfets per l ́esforç i contents pel punt sumat.