St. Miquel goleja a un Benjamí desmotivat.

8a Jornada CEEB 2a Fase Benjamí Grup 1

H. St. Miquel – Handbol Claret (11 – 5)

Divendres 13 de Març 13:00 h a l ́escola del c/ Rosselló. El Claret es presenta amb quatre baixes per motius diversos entre malalties i lesions.

H. CLARET: Adrià(6), Carol(2), Sergi(1), Guillem(2), Gabri(1), Marina, Aleix, Pili, Emma, Nico(4), Adrien.

Un partit que ja preveiem que seria complicat contra un rival de la “nostra” lliga, que tècnicament no és superior al Claret però si en l ́aspecte físic. Els jugadors de l ́equip rival son molt grans i de seguida comencem a mostrar problemes per aturar els seus atacs. La mentalitat dels claretians no ha estat bona, massa pendents d ́atacar i no pas de defensar. Sobretot als dos primers quarts no hem competit. Arribaven masses vegades a 6 metres llançant pràcticament sols i els nostres porters es veien impotents per aturar les canonades del Sant Miquel.

Així, ja sigui per manca de motivació o per creure que en atac podríem compensar les carències defensives, els graciencs han decidit fer un joc individual i anar cadascú per la seva banda. Els místers miraven de corregir el sistema però avui no han obtingut resposta. A més ha aparegut un factor que no s ́havia previst, tot i la bona punteria mostrada avui pels nostres amb poques boles per línia de fons. Hem topat amb un porter rival que ha aturat més del 50% de xuts entre pals, percentatges molt propers als de lliga Asobal.

L ́equip no ha volgut un partit cos a cos i al descans ja havíem perdut la possibilitat de guanyar el matx. L ́ esbroncada del Míster a la mitja part ha estat de llibre, els jugadors/res del Claret miraven a terra sense comprendre que estava passant, es notava molta manca d ́experiència en partits tan igualats. Els dos darrers períodes han estat bastant millor. L ́equip ha intentat, sense sort, de jugar més junt i realitzant passades molt sovint però el porter contrari malbaratava la majoria d ́atacs. S ́ha de mencionar sobretot la bona reacció de les “supernoies del Claret” que l ́estona que han coincidit totes a pista han mantingut al Sant Miquel a ratlla.

El proper enfrontament serà a casa contra un dels líders del grup. Hem de recuperar anímicament a l ́equip i empényer com sempre, força Claret!