El Pre-Benjamí aprén a força de derrotes.

4a Jornada CEEB  2ª Fase Pre-Benjamí Grup 2

Dissabte 7 de Febrer 16,30 h, al pati del Claret. Rebem al SAFA que arriba disposat a endur-se la victoria a la nostra pista.

H. CLARET: Pili, Jordi M.(3), Alex(1), Marc(2), Carolina(1), Aleix, Camila(2), Noé(1), Jordi S, Emma(1).

Inici del matx sabent que el partit és molt complicat ja que, el rival està realitzant un joc molt solvent. Mencionar el debut en aquesta lliga d´en Jordi S. que des del primer minut demostra la seva bona actitud en defensa contra jugadors dos anys més grans. Es pot comprovar la manca de partits en l´equip Gracienc amb bastants errors de marcatge i cobertures que massa sovint arriben tard. En atac tenim les nostres opcions però tan sols anotem un gol dels vuit intents.

L´equip d´Horta imposa la seva tècnica i força anotant gols amb facilitat tot i que el nostre porter atura tres llançaments. Perdem el quart per 6 a 1. El següent quart sembla que anem pel mateix camí però els nostres es centren una mica i comencen a competir aprofitant més els xuts i assegurant la punteria. En defensa no poden fer gaire  més  perquè la  diferència  fisca és  notable, la   velocitat  i  potència del rival no és fàcil d´ interceptar. Substitueixen a l´Àlex per un petit cop que queda en res i el temps va passan amb alternances en les dues porteries. Perdem 8 a 4, creiem que el Claret mereixia quelcom El tercer quart i després de la xerrada tècnica, la dinàmica del joc continua sent molt semblant amb algun error de llançament que el seu porter desbarata i patint molt en defensa. Sembla que els nostres jugadors són més lents i s´ens escapen la majoria de vegades. Tornem a veure com la mecànica dels jugadors Claretians per facilitar el servei ded de la nostra àrea no s´aplica sempre i això produeix que perdem diverses pilotes i facilitem que el rival pugui anotar.

Resultat de 11 a 2 a favor de SAFA. Amb el partit resolt intentem rascar quelcom al darrer quart però aquest jove equip no està acostumat a competir i es nota sobretot en els jugadors més novells. Comentar que la Camila, jugadora debutant aquesta fase té molta personalitat i es sacrifica molt per l´equip. Potser els més veterans haurien de prendre nota i mirar d´agafar el control de l´equip de cara a alliberar una mica els nous i així donar fluïdesa al joc. Possiblement els més petits s´encomanin dels automatismes dels més grans i l´equip funcioni més rodó. Perdem per 12 a 4 i es veuen cares llargues a tot el grup Gracienc.

Venen dues setmanes sense partits per poder entrenar més i millor de cara a futurs enfrontaments.