16 ª jornada de la Fase Regular de Tercera Preferent. El nostre sénior rep a casa al líder del grup. C.Handbol Egara de Terrassa.

Ells 27 punts de 30 i nosaltres 7.

Ells virtualment amb l’ascens de categoria i nosaltres amb el descens.

Per arrodonir-ho dels 22 amb fitxa, som 12

Tot I això sortim a jugar amb només un objectiu = donar la cara, lluitar i no fer el ridícul.

Comença el partit , ells amb una baixa important, el lateral esquerre , però amb la resta d’artilleria , una porteria molt bona i el seu lateral dret número 7, que comença Fort amb gols i accions de mérit.

Afinem en defensa i fem mixta el número 7, en  Martí és l’encarregat de fer-li, i es deixa la pell i la cosa funciona, els hi costa fer gol, i nosaltres juguem uns minuts en atac com feia temps, David Mathew VuelingMan , dirigeix l’equip i tot i que ens costa fer gol per les intervencions del porter, arribem minut 28 amb 9-6 al marcador. Hem gastat 18 llençaments per fer els 9 gols , però hem deixat al líder a 6 gols… però 2 tontades fan que fiquin 2 gols, i una exclusió. 9-8

Missatge al vestidor, continuar igual, que hagin de suar per guanyar-nos, que no ens matxaquin ni ens fagin mal psicològicament.

Però els començaments de les segones parts no és el nostre punt For; no funcionem en atac, llencem amb claredat però el porter atura. Hem comentat que per sota ens treu moltes boles, però continuem llençant per sota i per tant encert a la posteria.

Ells s’han adaptat a la mixta, i jugadors secundaris van fent gols, com el central número 13 de no més de 1,65 i 50 quilos, que fa 5 gols quasi seguits. El parcial és 0-5, i més tard 1-7, per hecatombe final 13-24.  Fem 4 gols en 32 minuts contra 18 de l’equip contrari.

En fi altre derrota, prevista i quasi obligada.

L’equip vol quedar-se amb el bon primer temps, vol ser positiu.

Aguantarem fins el final, intentant que  aquestes 10 jornades restants no fagin més mal a la moral de l’equip , que consumar el descens.