Derrota del Pre-Benjamí vers Corazonistas.

3a Jornada CEEB  2ª Fase Pre-Benjamí Grup 2

Sagrat Cor – Handbol Claret.

Divendres 30 de Febrer 18,00 h, al pati del Sagrat Cor el Benjamí continua el seu aprenentatge a aquesta lliga.

H Claret: Pili(1), Jordi(2), Alex, Marc(3), Carolina(5), Aleix, Pol, Camila(1), Noé(2).

Inici del quart amb un equip amb totes les noies com a titulars. La Carol es converteix en el filó Claretià en atac, ja que no s´amaga i tira de l ´equip per mantenir el marcador però és insuficient. Tot i que en Pol té anul.lat al seu parell hi ha dos jugadors contraris  alts i hàbils que ens costa molt aturar i ens marquen gols amb certa facilitat. Perdem el quart per 10 a 5.

El segon quart arriba amb el Claret molt aplicat en defensa sumat a què els jugadors del Sagrat Cor són de la nostra mida i aconseguim aturar-los en moltes ocasions. Fallen quatre xuts gairebé seguits i podem seguir-los al marcador encara que ens costa bastant arribar a línia de llançament, quan ho fem la bola va a dins. Podem apreciar que ells també ens posen difícil l´atac i només amb un tir fallat perdem el quart per 6 a 4. S´ha de combinar més ràpid per gaudir de més nombre de xuts.

A la represa comprovem que el rival torna a disposar de les dues torres que ens fan molt mal en atac. Els jugadors/ores miren de tapar els xuts del Sagrat Cor però les pilotes que fallen, les perdem nosaltres de seguida. També hem patit molts problemes per treure de porta i per aquest motiu hem rebut diversos gols.

Igual que a la segona part no combinem bé en atac, arribem poques vegades i encara que només errem 2 xuts tan sols anotem 4 gols en tot el període i així és molt complicat.

El darrer quart l´obviarem, ja que l´equip s´ha deixat anar i hem perdut per 14 a 1.

S´ha pogut comprovar que millorant el servei de porteria així com la quantitat de llançaments que intentem les coses aniran molt millor.