Dur correctiu contra Licée Français – Prebenjamí

3a Jornada CEEB 2ª Fase Benjamí Grup 1

Lycée Français – Handbol Claret (36 – 15)

Dissabte 31 de Febrer 13:00 h al  pavelló del Lycée Français, l´equip confia a guanyar els primers punts d´aquesta fase.

H .Claret: Pili, Adrià(5), Max(2), Carolina, Aleix, Pol, Guillem(7), Noé,  Adrien, Gabri(1), Gerard.

 

El partit que hem presenciat avui ha deixat en evidència la feblesa psíquica d´aquest equip tan jove que també s´ha acusat al tenir dues importants baixes per lesió.

Objectivament és just dir que hem vist jugar un equip de Benjamins contra un de Pre-Benjamins. L´equip Francès ha jugat molt millor, ha defensat amb molt més ofici, sovint fregant el límit permès pel reglament i conseqüència d´aquests factors ens han guanyat el partit còmodament. El resum és que el Claret ha encaixat més del doble dels gols anotats i que en total hem errat vint-i-cinc xuts. No disposem d´estadístiques de pilotes perdudes però han estat ben bé el 30% de les possessions que hem tingut.

De fet, abans d´iniciar la Segona Fase, els tècnics  ja es van plantejar si era convenient fer el salt de categoria o era millor continuar a Pre-Benjamí que és la adequada dels nostres jugadors/ores per edat.

Les persones més properes al club imaginaven la dificultat que comportava posar en pràctica el canvi de lliga però també estaven convençuts que als nens/es els hi aniria bé una dosi extra d´exigència. Potser no es va calibrar que els equips d´aquesta lliga son molt potents en comparació al nostre equip.

Aquest grup de jugadors/ores han de complir uns objectius quan disputen una lliga. Aprendre, defensar, associar-se, sacrificar-se, xutar… però com diu el Míster hi ha un de principal que és divertir-se. La sensació es que el Benjamí no s´ha divertit contra el Liceo i que s han vist tant inferiors al principi que han desconectat del matx.

Els nois/es estaven desbordats per la situació. La pilota semblava que cremava i no hi havia manera de fer tres passades seguides. Les transicions individuals en atac eren boles perdudes ja que no podien ni botar-la, els hi relliscava la pilota de les mans… En fí, vam veure errors que crèiem que ja estaven assimilats per l´equip però que amb la pressió dels jugadors rivals ens posa molts problemes.

Esperem que abans dels propers partits, al vestuari, deixem la roba de carrer juntament amb totes les pors i  puguem transmetre als nois/es que poden fer- ho bé, que poden competir i sobretot que poden divertir-se.

Ànims equip!