Sumem els primers punts amb superioritat.

4a Jornada CEEB 2ª Fase Benjamí Grup 1

Handbol Claret – Handbol St. Andreu (30 – 9)

Dissabte 7 de Febrer 17:30 h al pati de l´escola volem aprofitar l´enfrontament amb el cuer del grup per sumar els primers punts. Serà difícil ja que l´equip pateix tres baixes per malaltia.

H. CLARET: Pili(1), Adrià(9), Max(6), Carolina(2), Aleix, Guillem(10), Noé(1), Adrien, Gabri(1), Emma.

Primer quart amb les idees ben clares per part dels jugadors/res amb defensa molt intensa i atacs amb velocitat. En Guillem i en Max anoten amb facilitat i es poden apreciar bones combinacions de passades tot i que el St. Andreu no posa massa impediments i tot és més fàcil. El Míster demana un canvi per lesió de la Carol que en poc temps es recupera del cop rebut. Mencionar que continuem amb la manca de punteria amb un alt percentatge de xuts fallats que van fora pals. Guanyem per 8 a 3.

Comença el segon quart amb una mica de relaxació per part dels Graciencs. Potser començar tan bé no ha estat positiu per la concentració i el rival ens planta cara. Fallem dos penals que ens haurien donat una mica de calma i el periode s´ens fa llarg. Ens costa arribar amb claredat i el porter Andreuenc atura diversos llançaments. Així que arriben les urgències i les individualitats, no alcem el cap buscant companys desmarcats i costa arribar a porta. Tot i així l´equip aprofita els poc xuts clars que disposem i entren a gol, per sort guanyem el període amb patiment per 6 a 5.

Mitja part amb instruccions i correccions de l´equip tècnic així com d´alguns pares que volen animar als nois/es en el moment clau per guanyar el partit. Es reinicia el matx amb una gran actitud novament. Molta pressió defensiva i cobertures per mirar d´anul.lar al contrari. La sortida de pilota es ràpida i en tres o quatre passades ja trobem porteria. L´equip sembla que va de debó a buscar la victòria i estem veient un partit molt complet. L´Adrià agafa el mando en atac i forada la porteria fins a cinc vegades seguides fent que el St. Andreu abaixi els braços i regali el quart. Resultat de 8 a 1 tot i que tornem a fallar 12 xuts.

Darrer període i amb el partit ja guanyat els Claretians es dediquen a gaudir del joc durant el temps restant. El rival ja s´ha relaxat i no oposa resistència així que el Claret juga còmodament marcant gols de tota mena. Tornen les individualitats i el lluïment personal en comptes de compartir els gols amb els companys que encara no han anotat. 9 a 0 i bones sensacions per a tothom.

El grup està radiant per sumar els primers punts d´aquesta fase però han de pensar en millorar les carències que s´han apreciat avui. La setmana propera visitem al líder del grup i la cosa serà molt complicada.