Un Pre-Benjamí relaxat abusa del cuer del grup .

7a Jornada CEEB Pre-Benjamí Grup 1

Handbol Claret – Club Handbol Sant Miquel.

Dissabte 13 de Desembre, 18,30 h al pati de l´escola dins les activitats de La Marató 2014 .

Els més petits busquen sumar dos punts de cara a millorar la seva classificació al darrer partit de l´any.

1. CLARET: Gabriel(1), Noé(1), Gerard, Pol, Nico(3), Aleix, Adrià(5), Max(2), Pili, Adrien, Guillem(6), Emma, Carolina(2).

El partit comença amb una gran actitud per part dels nostres. Molta concentració en defensa, ja que les instruccions dels místers han estat molt clares, les jugadores gracienques semblen paparres i no permeten més de dues passades seguides dels rivals. En atac sembla que hem millorat la punteria i els gols van pujant al marcador gairebé en cada jugada ja que els llançaments van entre pals i el Claret sembla molt entonat. L´Adrià, com de costum, anota fàcilment i guanyem el quart per 8 a 1.

L´inici del segon quart amb cinc jugadors nous a pista fa pensar que el ritme del partit ha de continuar però comencen a aparèixer els errors de partits passats. De nou ens manca punteria i diversos xuts cara a cara amb el porter van a fora. També tornem a fallar algun penal però per sort en Nico agafa la responsabilitat i aprofitant el canó que té al braç, es dedica a bombardejar la porteria del Sant Miquel des de llarga distància aconseguint marcar tres gols. Amb una intensa defensa juntament amb la feblesa del contrari van passant els minuts i tornem a guanyar el període encara que les sensacions no han estat del tot bones. 3 a 0, resultat molt curt, ja que es podria haver empès molt més.

Durant el descans els entrenadors miren de corregir els errors comesos per encarar la resta del partit amb garanties però sembla que els nois han vist que el rival no té capacitat per guanyar-los i tornen relaxats a la pista.

Aquesta actitud ja es pot veure en el primer minut del tercer quart ja que no hi ha intensitat, els jugadors claretians passejen pel centre del camp deixant sols els jugadors contraris en massa ocasions. Per sort l´Handbol Sant Miquel és un equip molt jove i no se n´aprofiten del tot. El Claret torna a fallar un penal així com quatre xuts molt francs i el quart queda igualat a 2. S´ha pogut apreciar la falta d´experiència del rival així com la  manca d´ambició dels Graciencs. La bronca del nostre equip tècnic és previsible i amb tota la raó.

Darrer quart amb les idees aclarides pels entrenadors del Claret. Els jugadors tornen a ficar-se dins el matx i avassallen al contrari amb atacs acabats dins la xarxa. Estem ofegant al rival en defensa i no arriben a la nostra àrea. Els intents del Sant Miquel per contrarestar el tsunami de joc dels nostres és inútil. En Guillem anota gols amb  molta claredat encara que deixa escapar l´ocasió de practicar el “jogo bonito” i abusa massa de les individualitats. Era un partit per posar en práctica pautes de joc col.lectiu apreses als entrenaments i no l´hem aprofitat, els nois del Claret han practicat un joc directe a barraca i molt efectiu encara que poc vistós. 7 a 0  i final del partit.

Hem vist un enfrontament contra un rival molt justet en quant a joc i ens ha mancat una mica més de predisposició per part dels jugadors importants de l´Handbol Claret per oferir un partit de somni.

Tenim l´esperança que amb el pas del temps i de més enfrontaments, l´equip es contagi de l´ambició que ha mancat en els partits que hem empatat i que amb l´ajut dels místers aquest grup de nois i noies arribi molt amunt.