els seniors deixen escapar dos punts a casa

PARTIT CORRESPONENT A LA  11ª JORDANA DE LA FASE REGULAR.

Segon partit consecutiu a casa i arriba el co-lider del grup, C.Handbol Vilanova

Convocatòria dels Claretians desequilibrada , per les baixes i absències que ens fan tenir només 4 primeres línies. El missatge es clar, hem de fer-ho tot bé, per guanyar. Defensar perfecte, no perdre pilotes, fer contratacs , no permetre contratacs i que el % d’encert sigui óptim, per sobre del 60 % per guanyar.

Comencem concentrats, partit igualat, i de moment anem pel bon camí, defensem Fort i no donem opcions clares, els atacs costen però anem fent gols. Ells tenen una primera línea, molt bona, amb un llençador molt alt, un central que mou , finta molt bé i llença i un lateral dretà jugant a la dreta i permutant, que llença molt potent.

A meitat de la part, ells comencen a apretar i nosaltres donant penals i sancions de 2 minuts,  provoquen atacs relativament fàcils . En atac la cosa no rutlla del tot,  llencem però el seu porter està molt bé, treu llençaments clars que no acaven en gol.

Així arribem a la mitja part. Estem competint però ens han fet 15 gols. 11-15 la primera part, podem però no acavem d’estar fins.

La segona part comença pitjor de lo programat,  a la primera part no haviem perdut moltes boles I no haviem patit contratacs, en 10 ‘ de la segona, perdem 5 boles tontes, que provoquen contratacs , que ni tan sols volem replegar. L’entrenador està a punt de “gastar “ el temps mort, ja que la actitut i intensitat  s’ha pedut. Però uns quants crits des de la banda, i uns canvis, i per fí correm el contratac. Fem algún gol fàcil. La defensa apreta , i els costa fer gols, tapem els extrems i els laterals els hi costa més. Tenim diveses ocasions de possar-nos a 2 gols, i inclús a 1 gol, però ahir no era el dia, i  fallem llençament de 6 rera llençament de 6 i no podem empatar. Així arribem els darrers minuts, amb aventatges de 3 gols pels visitants, que es mantenen fins els resultat final de 26-30.

Hem empatat la segona part,  però hem encaixat alters 15 gols a la segona part. Fent 26 hem de poder guanyar els partits.

Hem competit, sabem que podem però hem de ser més “professionals”.

Ara la competició s’atura, cosa que sempre ens ha anat fatal, ja que si anem justets d’entrenaments  normalment només falten aquests dies.

Esperem tenir ganes i que la cosa comenci més correcte.

Resten 2 partits de la primera fase, que hauriem de “sucar” algún punt. Però será molt difícil.