Els seniors es retroben amb la victoria

Handbol Claret 24 – Liceo Frances 23

Handbol Claret: Dani V., Toni (2), Muns(1), Enric F., Gus (8/2p), Davo (2), Oscar (2) – siete inicial – Joan (2), Aram (2), Mateo (5), Pol A., Enric S., Ferran, Fabio.

Partit corresponent a la jornada 10 de la Fase Regular

El cap de setmana anava molt bé pel club, el Pre-Benjamins havien guanyat el seu partit dissabte, els juvenils a primera hora del diumenge havien guanyat el primer partit de la temporada, i el sènior jugava davant el Liceo Francès, fins la setmana passada líder del grup.

Els Claretians amb la necessitat imperiosa de puntuar, i els visitants amb la obligatorietat de continuar puntuant per estar els primers llocs de la classificació. Equip molt jove, amb gent alta, que coneixent a l’entrenador rival sabiem que seria un partit molt, molt difícil.

Comença la primera part, i sembla que els Graciencs volen disputar el partit . La defensa treballa a tope, ells ens fan mal amb la banda dreta, amb els esquerrans i un lateral detrà que van convertint els atacs en gols, però en Dani manté l’equip dintre del partit amb intervencions en moments claus en llençaments molt  clars per l’equip rival.  El Claret, amb paciència,  començant en  4×2 atacant,  i  l’atac funciona. A  més no perdem moltes boles i el tant temut replegament està funcionant. No ens fan gols fàcils .  Fallem 2 penals  en aquesta primera part i acabem amb un 12-15 al marcador.

Hem fet bona feina  a defensa i atac, però hem fet pocs gols i ells han fet 15. Hem de millorar I intentar donar-li la volta, si més no competir fins el final.

Canvi a la porteria , li toca el torn al Sr. Pol, i el 3 primers llençaments els atura, retallem distàncies, amb el canvi ofensiu jugant 3×3 els nostres llençadors funcionen aportant gols. La defensa augmenta un punt el rigor defensiu, per fí la banda Esquerra defensiva comença a poder parar els esquerrans.  Continuem sense perdre boles i no donem opció a contratacs fàcils, i si no en Pol està per aturar i protegir la porteria. Canvi en atac de nou a 4×2 , els 3 gols de diferència ja estan retallats,  i falten 15 minuts. Ens han fet un parell de penals però  en Gus els materialitza.  Un cop arribats aquest punt ens ho creiem, avui si que podem guanyar. Els atacs visitants no són fluits, la defensa està  treballant al màxim, els jugadors defensius ho estan donant tot, saben que ells han de guanyar el partit a la defensa, només el seu lateral estrella manté vius al barcelonis del Liceu Francès; a més 2 penals en contra que el Sr. Dani atura. Empatats arribem els darrers 2 minuts del partit, però som nosaltres qui anem per endavant, ells igualen.  Ataquen ells, i la defensa   aguanta sense encaixar  gol, un atac llarg d’ells. Bola nostre demanem temps a l’àrbit i resten 40 segons, l’entrenador demana temps mort pel Claret. Disseny de jugada i , …. Va sortir bé tal i com vàrem pensar i en Chachi (que portava 1 de 4 ) anota el 24-23, i resten només 7 segons.  Defensem , i resta temps per un llençament de falta directe. Avui no podem tenir la mala sort que ens el fagin, i … no,  surt per dalt. Guanyem 24-23. Dos punts  no esperats però imprescindibles.

Felicitar a tot l’equip els que van jugar i els que no ho van poder fer. Tota la feina repartida, molt bé porteria, extrems , laterals , i pivots, tothom va treballar , i va aportar per aconseguir aquests 2 punts que ens fan encarar l’últim partit de l’any davant el Vilanova , actual segon classificat  del grup, amb tranquilitat i amb ànims que podem competir i qui sap… guanyar.