El Pre-Benjamí millora però no aconsegueix puntuar contra La Salle Bonanova.

5a Jornada CEEB Pre-Benjamí Grup 1La Salle Bonanova – Handbol Claret.

Divendres 21 de Novembre 18:30 h, a la pista vallada de La Salle Bonanova en una foscatarda, l´Handbol Claret s´enfronta amb el lider del Grup.

Handbol Claret: Pili, Adrià(4), Emma, Max(2), Carolina(1), Aleix(1), Nico(1), Pol, Guillem(7), Noé(3), Adrien,Gabri(1).

El Primer quart comença amb l´equip centrat i deixant mostres del treball als entrenamentsamb defenses molt intenses que aturen la majoria els atacs rivals. De totes maneres quan algun jugador Gracienc es despista i deixa al nostre porter venut, els jugadors contraris no solen fallar y anoten. En atac encara ens pesen massa els errors de llançament (quatre en aquest període), perdonem ocasions molt clares i això ens fa anar per sota al marcador. La Salle s´imposa per 6 a 4.

Segon quart molt similar a l´anterior que també perdem. Aquest cop per 8 a 4 en el que es pot apreciar perquè La Salle és el líder invicte del grup. Els nostres jugadors han de centrar-se en la feina inter-setmanal i absorbir tota la informació que els hi dóna l´Equip Tècnic, ja que en aquest tipus de partits, els espectadors veiem que no hi ha molta diferència de nivell amb els rivals. Amb feina i concentració el Claret donarà oltíssima guerra a qui vulgui guanyar-nos.

El Tercer quart s´inicia amb la xerrada dels Místers ben fresca i sembla que l´equip surt més concentrat i dificulta les accions del contrari. Els jugadors de La Salle xuten però amb molts problemes i entre la nostra defensa i porter anem esgotant minuts amb opcions. Anotem un penal i sembla que podrem guanyar el quart però novament mostrem manca de punteria en els nostres llançaments als darrers minuts i perdem per 7 a 6.

Al principi del darrer període dona la sensació que hem trobat forat a la porteria Sallenca. El seu porter sempre es col·loca avançat i podem anotar diversos gols amb vaselines, però confiar-se es paga car. La nostra defensa no empeny i una jugadora de La Salle pren el control del seu equip. A partir d´aquell moment l´equip Claretià se sent impotent per aturar-la. Amb una tècnica i una potència desmesurada comença un repertori que alça el seu equip per davant al marcador. Els nostres malgasten dos llançaments de penal i aquí acaben les nostres opcions. 8 a 6 i cap a casa.

L´equip ja imaginava que aquest partit contra La Salle seria molt complicat de guanyar, ningú ho ha fet. Però amb una petita dosi de fortuna respecte a errors de punteria, percepció de l´arbitre en diverses accions i concentració defensiva els hauríem posat contra les cordes. Seguim aprenent, sobretot de les derrotes, treballant les nostres carències i sentint-nos jugadors d´Handbol.