el senior torna a caure a casa, Molt esforç i bon jo, inútil?

Handbol Calret 25 – Handbo S. Esteve S. 26

Handbol Claret: Pol A, Toni L (4), Gustavo (6/1p), Marti (4), Muns (1), Oscar (3), Aram (3) – equipo inicial – Ferran C, Davo (2), Fabio , Pedro (2), Enric S, Joan i Dani V.

Partit de la 8ª jornada de la 3ª preferent del Sènior contra el Sant Esteve Sesrovires “B”, diumenge a les 12:00 al pavelló de la Verneda.

Partit molt important pel Claret, ja que després de les darreres jornades sense puntuar l’equip està en una posicio de la classificació compromesa Davant un bon equip amb 9 punts de 14 possibles,  equip que les temporades passades militava a 2ª, i que pertany a un club amb solera i molta  tradició.

Comencem amb partit molt endollats,  sabem que hem de recuperar la intensitat i les ganes en defensa, i així  el parcial al minut 12 és de 10 a 5. Anem molt bé, ells els costa l’atac estàtic i el nostre % d’encert fa que no puguin fer contratacs.

DSC_0008

Però tot i la intensitat defensiva, comencen a caure les exclusions , un total de 6 els darrers 15’ de la primera part i això fa que en remontin i amb accions fàcils i  pérdues de bola tontes nostres, acava  la primera part amb un 12-13 .Regust agredolç, estem al partit , estem jugant bé, defensant al maxim, tot I les exclusions I els penals un abaix, però encaixem un parcial de 1 a 7 ràpidament .

La segona part comença igual que el final de la primera, tot igualat,  però ells administren els dos gols d’aventatge.  Continuem defensant molt però els penals van caient,  al final uns 10 penals en contra, 8 transformats. Però apretem una mica més en defensa i aconseguim allà minut 20 empatar, i inclús possar-nos pel davant. El SES  apreta un rush final es posen 2 per sobre.  Fem gol , falten 1 minut i 40  segons, ells  ataquen i amb un mal llençament que Dani atura, i resten 40 segons. Temps mort, disseny de jugada, que per variar no surt, però  Martí (tot i els dolors a l’esquena) pot llençar  el porter atura, però el rebot li arriba a en Chachi , que fa l’empat. Resten 11  segons, ells treuen de mig camp, no defensem bé,  llençament exterior del pivot i gol….  Perdem d’1

No podem descatar el treball d’un sol jugador, tothom va fer el que l’equip requeria…però Dani V. va estar simplement espectacular. 20 aturades de 30 xuts.

Continuem pitjor a la classificació, el calendari que tenim és brutal, però vist el partit del diumenge hem de ser optimistas. El camí a seguir està clar i hem de lluitar per conservar la categoria com vem pactar a l’inici de temporada