Una altra ocasió perduda per l’equip senior (Més EQUIP i menys EQUIPOOOO!)

7ª Jornada 16/11/2014

EL PAPIOL 30 — H.CLARET 26

Més EQUIP i menys EQUIPOOOO!

Una altra ocasió perduda. I ja en van tres. La primera amb el Martorell, la segona amb el Poble Nou i la tercera va ser diumenge amb El Papiol. I és què , encara que la temporada tot just comença, son aquests uns punts perduts que, de segur, els recordarem quan ens les haurem amb els grans de la competició.

El partit de diumenge es caracteritzà per l’error. Error en el tir i error en el control de pilota. Un total de 26 gols, 23 tirs fallats i 16 pilotes perdudes no són un gran balanç ofensiu… Defensivament l’equip no va funcionar malament per bé que podríem haver evitat algunes dianes si haguéssim sabut definir si convenia una defensa en 6-0 o enviar un avançat per bloquejar els primeres línies del rival. Malgrat tot, la primera part acabà en un 12-12 encara encoratjador. A la represa , les coses funcionaren pitjor . Els de Papiol sortiren convençuts i ben aviar van marxar de tres gols, distància que va augmentar fins a cinc a les acaballes de l’encontre.

Considerant que la derrota fou justa, l’amplia derrota de 4 gols al final (26-30)caldria atribuir-la a la desfavorable actuació arbitral i a la seva inexplicable actitud desmesuradament casolana.

15819900161_80433965c1_k

Pel què fa a les actuacions individuals, remarcar la constància i l’esforç que va lluir el nostre capità David Montserrat, la regularitat del nostre inestimable Daniel Vicente i la extraordinària efectivitat del nostre home-gol d’enguany , en Gustavo Miguel “Gus” , amb 10 gols des de la posició de pivot i amb quatre penes màximes transformades des de la línia dels set metres.

Vist que la il·lusió i les ganes sembla que no defalleixen, l’anàlisi sembla fàcil i la solució evident : Entrenar, Entrenar i Entrenar ! I no parlo només de treballar el cós i estar en forma. Ni del gimnàs, ni dels aparells, ni de córrer més o menys quilòmetres . L’esport d’EQUIP és més que tot això. I ho és perquè més enllà dels valors, la superació personal, les relacions interpersonals, la disciplina, etc., està la grandesa del TREBALL EN EQUIP.

El TREBALL EN EQUIP no es refereix només a la deguda cooperació, generositat i col·laboració entre companys en el terreny de joc. S’assoleix en la feina prèvia, en la feina dura del entrenament setmanal EN EQUIP. Assajar una i mil vegades aquella finta, intentar mil i una vegades aquella sortida en contraatac, repetir i repetir aquell tir al pal llarg, buscar i buscar l’escaire. Però ho és també conèixer aquell gest del company que ens indica l’inici d’una jugada , aquella mirada que ens marca una posició determinada, el moviment d’aquell o de l’altre company que ens convida a fer una pantalla per acabar jugada, o saber que allò que fan a l’altra banda del camp, ho fan per concloure l’atac d’una o altra manera . I si no entrenem junts, no aprenem aquests detalls.

Com deia en Serrat “ …Son esas pequeñas cosas…” són aquest detalls els que ens configuren com a a EQUIP.

El TREBALL EN EQUIP (ENTRENAR) és esforç, és memoritzar, és repetir, però serveix per assajar, per fer pactes, és conèixer què vol dir cada gest ,cada moviment i cada mirada. És una comunió .

Per això, cridar fort : “ EQUIPOOOO “, està bé. Cal, però, FER MÉS EQUIP. … i vindran els punts.-

[AFG_gallery id=’11’]