Els alevins aconsegueixen els seus punts, mentre les categories superiors sumen

BENJAMÍ
Quart partit de lliga contra Corazonistas “A” que acaba amb una derrota de 33-18 pels 15 gols de diferència.

Aquest partit ens han guanyat per falta de concentració en defensa tot i fer un bon atac gairabe tot el partit no ha sigut fins l’ultim quart que ens hem ficat les piles i hem millorat la defensa.
Falta seguir millorant i si seguim per aquest cami segur que anira a millor.

Aleví A
Victòria a la pista del Safa-Horta per 37-46, en un partit molt ràpid.

Primera part que hem acabat 3 gols per sota, tot i que ha estat molt igualada en quant a joc nosaltres hem fallat molts xuts i a ells els hi han entrat molts xuts que normalment no acostumen a entrar. Tot així hem atacat molt bé, adonant-nos que la clau era un atac ràpid i amb moltes passades, gairebé sense votar. La defensa també ha estat prou bé encara que algun jugador s’escapava amb facilitat i l’ajuda no arribava.

A la segona part hem donat un pas endavant, demostrant com de bé podem fer-ho. Passades molt ràpides i encertades, trobant sempre el jugador millor posicionat, també moltes passades llargues de contraatac, i a més l’efectivitat ha millorat. La defensa també ha millorat, arribant a l’ajuda amb més facilitat i impedint que poguessin atacar amb fluïdesa.

A la tercera part hem tornat a decaure una mica, jugant bastant bé però no al mateix nivell que a la segona. Hem fet moltes passades llargues de contraatac, però hem perdut algunes d’elles, i l’atac posicional ens ha costat més. La defensa ha estat una mica despistada i les ajudes no arribaven tant, tot així hem marxat 2 gols per sobre en l’individual de la part.

La última part ha estat una mica de bogeria, atacant molt ràpid però no arribant al seu atac que també era frenètic. En defensa ens hem descomptat en gairebé totes les situacions perquè no ens donava temps a arribar, i en atac al anar tant ràpid no sempre es trobava la millor opció.

Alevín B (39-33)

Partido del alevín Mixto en casa contra Escola Voramar A. Comienza con la misma tónica que los de anteriores jornadas, ataque fluido pero con una defensa muy blanda que no es capaz de frenar los ataques del Voramar y con muchos problemas para sacar de puerta después de cada gol recibido. El cuarto termina con un 7-14.

Algo cambia a partir del segundo cuarto, los nuestros empiezan a ahogar a los jugadores de Voramar con una defensa que sube de nivel tanto en campo propio como en el del rival. A pesar de abusar de algunas individualidades, se iguala el partido con un parcial de 12-7 (20-21).

El tercer cuarto demuestra que no ha sido un espejismo, el nuevo quinteto sigue mostrando un muy buen nivel defensivo y puntería en ataque consiguiendo un parcial de 14-7 (34-28).

El último cuarto se caracteriza por la defensa de ambos equipos y buenas actuaciones en las porterías teniendo un resultado parcial de 5-5 ( 39-33).

En resumen, trabajada victoria de los nuestros en la que parece que la insistencia del cuerpo técnico con respecto a la defensa va dando sus frutos.

Cadet
Partit avui a Gava, a la pista del líder imbatut del grup. El resum del partit seria que s’ ha fet tot el que s’ ha pogut, tenin en consideracio que ells son un equip molt poderos fisicament i nosaltres som un equip molt curt d’ efectius per aquesta categoría. Hem aguantat molt be els primers 5′ (3:1), pero la gran envergadura dels gavencs ha anat fen ampliar el marcador cap a ells «sin prisa pero sin pausa», arriban al descans 9 a sota (20:11). Bona defensa pero casi imposible marcar… A la 2.ª part una arrancada molt dolenta (7:1) en menys de 5′, ha sentenciat del tot el match (27:12) pero 🤔 ens ha tranquilitzat i ens ha donat una resta del partit mes igualada (12:9) per arrivar al 39:21 final.

JUVENIL

Vesprada de diumenge al Palau d’esports de Granollers. Les previsions de que tindríem un partit intens i molt igualat es confirmen en quan la bola es posa en joc.
El rival, amb un joc elaborat amb paciència i ajudat d’una bona porteria, no permet que ens escapem al marcador. Durant el primer temps no sabem aprofitar les nombroses errades de possessió dels vallesans i nosaltres acabem el període amb 12 boles perdudes, cosa que ens fa arribar perdent de 2 al descans i gràcies ja que, de nou, Pecha colabora amb 5 bones aturades.
Instruccions al vestidor, hem de posar una marxa més, apretar al rival i anar a pel partit.
Segona part molt similar a la primera, aconseguim acabar atacs i pujem intensitat en defensa, cosa que ens fa patir diverses exclusions i en inferioritat tot s’ens complica.
Passen els minuts i segueix la igualtat, la grada local apreta força però en els cinc últims, un parell de pèrdues molt innocents ens acaben de condemnar i el rival no falla. Acabem amb 23 22 i la sensació d’haver estat molt a prop.
Destaquem la bona actitud del grup tot i que ens ha faltat un pèl de calma en moments de màxima tensió. Seguim!

Sènior
Partit a casa davant l últim classificat amb zero punts després de 8 partits
El resum es : primera part 12 errades de llençaments a porteria la majoria de 6 metres , i 10 boles perdudes . Resultat 12-17
Segona part 18 errades de llençament i 6 boles 23-34
Sembla que no estem a la categoria on hem d estar