L’ aleví A ha guanyat avui la fase final del CEEB.

L’ aleví A ha guanyat avui la fase final del CEEB. Després de quedar primers de grup a la lliga regular, perdent només un partit. Avui s’ha jugat la fase final on s’enfrontaven els 4 primers classificats.

Han disputat la semifinal contra Voramar (4t classificat de la lliga), i després d’un molt bon partit, possiblement dels millors de la temporada, s’han emportat la victòria per 43-23.

La final l’han jugada contra Sant Andreu (que havia guanyat a SAFA Horta a la seva semifinal), i ha estat un partit més ajustat. Una molt bona primera part ens posava les coses de cara, però una molt ajusta 2na part, empatant el global, ens deixava amb sensació de poder fer més. Les altres dues parts han seguit molt ajustades però s’han decantat al nostre favor, arribant al resultat final de 46-37, que ens donava la victòria.

Felicitar als jugadors per la gran feina feta durant la temporada i ara a gaudir del premi.