El sènior aconsegueix la segona victòria i la base segueix millorant

BENJAMÍ
Tercer partit de lliga a casa davant del Sant Andreu “A” que acaba amb derrota 19-32.

Durant tot el partit hi ha hagut una atac bo amb joc col•lectiu, toti que en defensa ens ha faltat molta conectració juntament amb moments de distracció.
Per desgracia la diferencia del físic s’ha anat notant al llarg del partit.

Ara a seguir treballant en en defensa per tal de seguir millorant col•lectivament.

Molt bon partit equip!!💪🏼

Aleví A
Victòria a casa per 41-31 contra el Sant Andreu, en un partit que ha estat més igualat del que el resultat final demostra.

La primera part hem començat una mica despistats, si bé l’atac era bo, tot era massa individual, i la defensa perdia en més d’una ocasió al seu oponent.

La segona part ha estat molt bona, amb un atac molt ràpid i col·lectiu, mirant sempre on estava l’espai i el jugador lliure. La defensa ha aconseguit tallar moltes pilotes a més de estar més atents en l’oponent directe.

La tercera part ha tornat a ser bona, l’atac no era tan fluid com a l’anterior però tot així hem pogut crear moltes ocasions. I la defensa ha pogut recuperar moltes pilotes gràcies a les grans ajudes defensives.

La quarta part ha sigut més del mateix, amb un atac ràpid i eficaç, buscant qui estava millor col·locat.

En resum, un partit bastant igualat però que petits detalls han fet que caigués a favor nostre. Un bon joc col·lectiu i mirar quina és la millor opció, juntament amb una defensa intensa.

Aleví B

Derrota a la pista de BCN-Sants per 22-14 en un partit irregular per part nostre.

La primera part ha sigut bona en defensa aconseguint tallar moltes pilotes i ralentitzar el seu atac, però les oportunitats no s’han aprofitat, fallant moltíssimes ocasions clares des de 6m, tirant a sobre del porter o fora dels 3 pals.

La segona part ha estat desastrosa, tant en atac com en defensa. Seguíem amb la mateixa mala efectivitat de cara a porteria contrària, però a sobre en defensa s’escapaven cada vegada, finalitzant sols a 6m i sense oportunitat que cap dels nostres arribés, marcant fins a 10 gols en contraatac.

Les dues últimes parts han sigut més igualades, tot i els mals llançaments hem pogut crear moltes ocasions clares i la defensa ha estat més agresiva, es seguien escapant però en la majoria d’ocasions l’ajuda arribava a temps.

En resum, un partit amb alt i baixos on una molt mala segona part ens ha deixat sense opcions per lluitar el partit.

Infantil
Primer partit de la segona volta a casa davant el Sant Andreu on a casa seva vem perdre d 1
Hem començat seriosos , intensos en defensa , amb ajudes els companys; unit a bones intervencions de Pablo a la porteria : hem aconseguit 16-10 , tot i molts errors en llençaments de 6
La segona hem de mantenir i no fallar tant
L equip ho ha aconseguit , tothom ga participat , i en tancat 29-21
Un bon partit que ens ha de marcar la línia a seguir

Cadet.
Partit ahir al migdia a Sant Pere de Ribes. Primera part igualada fins al minut 25 (16:15) pero un parcial de 8:1 entre el minut 25 i el 35 fa passar el marcador del 19:16 del descans al 24:16 al minut 35′ impossible de recuperar cuán, com sempre, la curta banqueta es fa notar. A seguir lluitant.

JUVENIL

Derrota àmplia vers al líder St Vicenç a La Bàscula, en un matx que ja des del minut zero al vestidor, es veia molt coll amunt.
Joc fluix, previsible i poc combinatiu contra un rival que ens ha mostrat exactament el mateix que al partit d’anada, velocitat de pilota i efectivitat tant a 6 mts com en xuts de lluny.
En cap moment hem estat dins del partit, oferint un atac imprecís amb pèrdues i manca de punteria sumat a una defensa que feia aigües per tots els costats.
Ni el descans ha servit per variar la dinàmica i esperem que aquests 40 gols en contra, facin pensar a l’equip si de debò volem lluitar a la part alta del grup.
Continuem!

Sènior
Partit a Esparraguera diumenge a les 18:00
Comencem concentrats , intentant llegir el seu atac per tancar la defensa , però l atac perdem 5 pilotes molt aviat que fan que el marcador estigui igualat i no trobem la forma d optimitzar atac i defensa . 12-13 la primera part amb la sensació que podríem anar millor
La segona la situació millora, la defensa està ja en marxa , ells no marquen en molts minuts i correm una mica , marxem de 8 , que amb la relaxació final 21-25