Últims partits de temporada. El sènior aconsegueix la fita.

Infantil

Partit de l’infantil a casa del ch Palautordera. Era un partit a on hi havien possibilitats d’aconseguir una victòria i això ens aproparia a classificar-nos al top 4. Una primera part bastant igualada però ens ha fallat l’encert a porteria, hem fallat set llançaments. El joc d’atac era prou fluid però no eficaç. Això ha fet que el rival s’anés allunyant del marcador. També les nostres accions defensives no eren prou definitives per aturar al jugador per falta de força i quilos. Durant la segona part l’equip ha intentat retallar la diferència del marcador, però no ha estat possible aconseguir-ho per una falta de motivació i esforç grupal. Van haver-hi jugadors que van decidir acabar el partit abans. Amb aquesta derrota ja s’escapa la possibilitat de classificar-nos.

Senior

Partit de tornada de l’eliminatòria per l’ascens i darrer partit del sènior de la temporada.

El nostre equip arribava a terrassa amb dos gols d’avantatge que no tenien perquè ser suficients ja que el rival era dur i jugar com a visitants sempre és un punt en contra.

El partit va començar amb un 5-1 axfissiant per part del terrassa que intentava així frenar l’atac del Claret. Però més que jugar a favor seu ho va fer en contra perquè els nostres van saber atacar aquesta defensa i gràcies a això i al gran bloc defensiu del claret ens vam distanciar al marcador fàcilment.

Sobre el minut 15 el Terrasa va canviar a 6-0, fet que va fer que la distància al marcador s’escurcés arribant a la mitja part amb un ajustat 11-12.

la segona part estava clara, seguir amb la gran defensa que estàvem fent i tornar a trencar la defensa local per poder destapar-nos de nou.

I així va ser com va passar. A poc a poc els nostres van anar picant pedra no deixant respirar cap de les cartes atacants dels locals que tenien controlades en tot moment, i quan així no era apareixia un gran Dani que sempre parava el que ja semblava imparable. En atac movent bé el pilota i convertint totes les accions en gols o penals que es transformaven. D’aquesta manera quan quedaven 10 minuts ja vam obtenir una renda de 6 gols, a partir d’aquí només es va haver de controlar el partit. Al final el marcador reflectia un 22-29.

Un partit de 10 que ha estat el colofó ​​d´una gran temporada que ha donat als nostres l´ascens a Tercera.

Felicitats!!!!!