S’acaben les competicions i el sènior decideix el seu futur a terrasa

BENJAMI

Últim partit de la lliga davant la Salle Bonanova.

Dues primeres parts on ens ha faltat intensitat i ganes de demostrar el que sabem fer. A diferència d’altres partits hem tret la pilota ràpidament de porteria i hem atac ràpid, encara que hem fallat molts llançaments. En defensa ens ha faltat intensitat i estar més pendents de l’oponent directe.

La tercera part ha estat la millor sense cap mena de dubte. Amb un atac més dinàmic i més força defensiva.

La quarta part hem tornat a abaixar l’actitud.

Per resumir el partit podem afirmar que aquest cop hem mostrat més orgull i actitud que no pas la setmana passada. Hem fet un bon joc col·lectiu i ens hem animat entre nosaltres a millorar.

INFANTIL

Partit de l’infantil a casa del ch Palautordera. Era un partit a on hi havien possibilitats d’aconseguir una victòria i això ens aproparia a classificar-nos al top 4. Una primera part bastant igualada però ens ha fallat l’encert a porteria, hem fallat set llançaments. El joc d’atac era prou fluid però no eficaç. Això ha fet que el rival s’anés allunyant del marcador. També les nostres accions defensives no eren prou definitives per aturar al jugador per falta de força i quilos. Durant la segona part l’equip ha intentat retallar la diferència del marcador, però no ha estat possible aconseguir-ho per una falta de motivació i esforç grupal. Van haver-hi jugadors que van decidir acabar el partit abans. Amb aquesta derrota ja s’escapa la possibilitat de classificar-nos.

CADET

Darrer partit oficial de la temporada a casa del líder , Corazonistas / Esplugues
Ens va estat difícil estar amb intensitat durant la primera part , estàvem estàtics en atac i sense força en defensa . La porteria ens ha mantingut dintre del partit
La segona hem estat més com és l equip habitualment i ha anat retallant la diferencia de gols . Hem aconseguit empatar però hem acabat caient d un gol
S ha acabat , ja només queda gaudir de la 37 diada handbol Claret el proper 11 de juny

SENIOR

Partit d’anada de l’eliminatòria per l’ascens a tercera catalana.


Diumenge al matí molt d’hora, però l’afició ha respost a la trucada i a la grada hi ha molt d’ambient.
Als primers minuts de joc l’arbitre ja marca un límit molt fi ja que al minut 1:44 els nostres reben els primers dos minuts.
Un partit que serà de defenses ja que els dos equips són els menys golejats dels seus grups a la lliga regular.
El claret treballa bé la seva defensa i aconsegueix mantenir a ratlla l’Egara que disposa de dos bons llançadors i un central ràpid i incisiu, deixant-los a la mitja part amb només 8 gols a favor. Per part nostra l’atac a és bo però no acaba d’afinar-se fent 11 gols.
A la segona part les coses canvien i gràcies al treball defensiu dels nostres aconseguim enlairar-nos al marcador fins aconseguir una renda de 8 gols. Però quedant 10 minuts nos troben a pista amb només 4 jugadors a causa de les expulsions. Els visitants aprofitem per retallá aquest avantatge deixant-lo en tres. A partir d´aquí una anada i vinguda d´atacs fa que el marcador final sigui de 26-24 a favor dels nostres. Un bon resultat, però amb sabor agredolç sabent que podria haver estat superior.
Ara la tornada a Terrasa, diumenge a les 10:00h. Amb un mes dos que ens fa somiar amb l´ascens si som capaços de jugar bé les nostres cartes.