Arriben les vacances, però els nostres equips no paren

BENJAMIN

El benjamí mixt perd a la pista del Sant Andreu per 20-18 després d’un mal partit.

Hem començat el partit amb molt poc moviment, en una pista que era molt més gran del que estem acostumats. En defensa hi ha hagut una mica de tot, en alguns moments molt actius, i en altres que ens superaven amb moltíssima facilitat.

A la segona part hem millorat una mica l’atac, trobant solucions en les passades llargues, encara que ens ha faltat molta efectivitat de cara a porteria. La defensa ha baixat encara més la intensitat.

A la tercera part sembla que hem mostrat una mica més de caràcter i hem tornat a apretar la defensa, encara que ens seguien superant amb facilitat. L’atac seguia sent molt estàtic i les bones accions sortien només de manera individual, sense joc col·lectiu.

La quarta part ha seguit el mateix camí que la tercera, amb una defensa algo més intensa i un atac individualitzat.

En el conjunt de tot el partit, hi ha hagut molt bones aturades dels 4 porters que han ajudat a que la derrota fos per una diferència tan curta.

INFANTIL

Partit de l’infantil a casa de la llagosta.

Rival clarament superior a nosaltres en tot, quilos, físic, edat, experiència i rodatge en competició. Així i tot l’equip ha estat tota l’estona a dins del partit rendint al seu màxim nivell jugant el millor que saben. Durant els 20′ de la primera part hem estat empatats constantment i donant guerra al rival, després ja i durant la segona part hem estat a remolc. Finalment per físic i cansament han marxat més del marcador. No obstant això, la diferència de gols no resumeix el bon joc a pista que hi ha hagut.

CADETE

Partit a casa dels Maristes Rubí

Ens sorprenen amb una defensa mixte i una intensitat defensiva molt alta , amb moltes exclusions, això fa que no acabem entrar en atac .

Vem tornar a estadístiques que feia partits que no teníem, perdem moltes pilotes ( 16 )  , fallem 21 llençaments de 6 metres entre ells 4 penals. En defensa bé , el nostre porter va estar molt fi dels extrems , i això va deixar l equip local en 21 gols Claret 22 a favor

Partit per oblidar i pensar en els següents amb millor efectivitat ofensiva

JUVENIL

Partido muy intenso de principio a fin. Nos costó conectar los primeros 3 minutos de cada tiempo, eso y que los palos estuvieron del lado del portero (sobre todo al final del partido) decantó la diferencia para el lado del rival. Diferencia en 5 goles pero partido muy parejo, en algún momento se pudo superar al adversario pero no se concretó.

Bien jugado!!!

Buen partido chicos!!

Así se juega (y da gusto verlos jugar a pesar del resultado final, anecdótico y espero aprovechen para aprender, siempre un poco más, como hasta ahora)

Seguir así!!

FORÇA CLARET!!!! 💪💪💪

SENIOR

El Claret ganó en un partido muy cómodo desde el inicio, en que los locales consiguieron una ventaja de seis goles, la cual administraron hasta el final del encuentro. Se llegó al descanso con 18-12 en el marcador y, pese a que el equipo  Visitante reaccionó a base de contraataques propiciados por algunos errores en ataque, poniéndose a sólo tres goles, el Claret volvió a abrir brecha gracias a un acelerón final, dejando el marcador en 34-25.

Y Chachi volvió a marcar de falta directa.

Bones vacances a tothom!!!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail