Els juvenils guanyen i el sènior més a prop de l’ascens

Benjamí

Mal partit del benjamí mixt que perd per 23-39 davant del Voramar A.

Dues molt males primeres parts ens han deixat sense cap mena d’opció de competir el partit. Ens ha costat molt treure la pilota des de la porteria i quan ho feiem no ens durava res. La defensa tampoc ha sigut gaire millor, sent superats continuament i sense que arribessin les ajudes. Les accions profitoses en atac han sigut merament mitjançant el joc individual.

A la tercera part hem millorat mínimament en tots dos aspectes. Semblava que hi hagués una mica més d’intensitat en defensa, encara que seguien arribant els rivals a 6m amb molta facilitat. En atac hi havia una mica més de joc col·lectiu i la punteria va millorar.

En la darrera part va semblar que mostràvem una miqueta de caràcter i ens volíem imposar a les males sensacions. L’atac va seguir sent totalment individualitzat però aquest cop era efectiu en gairebé totes les ocacions. I la defensa va millorar en intensitat i ganes.

Aleví

Alevi ha jugat diumenge les semifinals de copa Ceeb al CEM DE LA MAR BELLA, davant el Sant Andreu
Només tenim 6 valents per jugar la però s ha intentat
Han lluitat a una pista molt ample i gran , davant d un rival millor . Ens ha costat donar ho tot però els darrers dos quarts hem estat millor
Bona experiència i un altre partit difícil jugat

Infantil

Partit de l’Infantil davant de l’Handbol Tortosa a casa seva. 
A la primera volta vam perdre de 10, l’objectiu era encaixar menys gols I ho hem aconseguit. En general l’equip ha fet un bon lloc tant en atac com en defensa. Tot i els altres ser superiors físicament l’equip s’ha esforçat. Hem tingut errors de cara a l’efectivitat amb els llençaments a porteria. Marxem al descans guanyant d’un 15 a 16. Les possibilitats són altes i els nois estan motivats. Tota la segona part ajustada i el partit s’ha decidit en l’últim minut. Finalment l’equip ha perdut d’un gol però aquesta derrota té sabor a victòria. Cal felicitar-los

Cadet

Partit del cadet a Palafrugell
Primera part molt fluixa , amb pèrdues de bola que generen gols fàcils ; no estem fins davant porteria i la seva defensa avançada no ens deixa jugar . Anem al descans 18-13. La segona canviem el xip , augmentem la velocitat en les accions i correm mes. Remuntem fins empatar , però un parell d errades unides a les habituals decisions arbitrals “extranyes” ens deixen amb el 34-32 final

Juvenil

el juvenil va guanyar el seu primer partit de la copa contra el Fornells 23-21. En un matx molt disputat on el treball realitzat pels nostres durant la setmana va donar els seus fruits a la pista

Senior

Doble partit del sènior el cap de setmana passat.

Divendres rebia el Montmelo, presumiblement l’equip més fort del grup, encara que el partit no va començar bé tenint diverses pèrdues de pilota en atac que va fer que el Montmelo se n’anés fins a set gols al marcador.
Els nostres van saber refer-se i retallar la diferència fins a posar-se davant d’un gol. Els minuts finals van ser una mica caòtics, en part perquè el col·legiat del matx no va saber afrontar-los havent-hi alguna decisió no encertada.
Al final es va perdre un sol gol 27-26. Tot i que hi va haver molt bones sensacions.


Diumenge en canvi el partit va ser diferent contra el Vilamajor, equip que a casa seva es va emportar els punts per un sol gol. Els nostres van començar molt endollats fent la feina que havien de fer i distanciant-se a poc a poc al marcador fins arribar al 29 – 17 final. Dos punts molt important per aconseguir lascens que ara mateix fan que lequip depensa de si mateix per aconseguir-ho.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail