El sènior s’emportava els dos primers punts de la fase d’ascens

BENJAMI

Victoria del benjamí mitx contra el Sant Andreu per 34-30.

Primera part on hem tingut problemes a l’hora de defensar als oponents directes, i les ajudes tampoc acabaven d’arribar. L’atac no ha sigut gran cosa però les accions individuals han fet que acabéssim la part només un per sota.

A la segona part hem apretat més la defensa, tallant les seves accions d’atac amb moltes faltes. Atacant hem seguit en la mateixa línea, encara que aquest cop si que hem intentat buscar més als companys.

A la tercera part ens hem embolicat a l’hora de saber a qui havíem de defensar, de manera que ens han marcat molts gols per estar despistats. L’atac a continuat sent bastant individual, amb molts contraatacs directes.

A la última part hem tornat a millorar una mica la defensa, apretant i no deixant que el joc fos ràpid.

En resum, partit dispers, on ens ha costat molt la defensa i no hem sapigut jugar en equip.

ALEVI

Partit jugat dissabte a la pista del Virolai

Equip més agressiu i intens que el , Claret .

No hem pogut aguantar aquesta intensitat que només hem pogut igualar al darrer quart .

Encara que només per uns minuts hem vist que podem igualar la intensitat dels equips rivals

Aquesta és la línia

INFANTIL

Partit de l’infantil a casa davant del Palautordera. L’equip anava justos de jugadors amb només un canvi, cosa que també s’ha notat. L’equip no ha jugat ni ha demostrat el seu nivell en tot moment. L’inici del partit ha estat dèbil, no estaven del tot concentrats i perdien pilotes fàcils en atac. La primera part en general ha estat molt variant i inestable. En defensa més o menys sempre han mantingut la mateixa intensitat que no era dolenta ni anava malament. La segona part millor que la primera amb menys errades i semblava que més endollats en atac, però l’equip no ho ha sabut mantenir-ho durant tot el partit.

SPECIAL

Partit de l’infantil a casa davant del Palautordera. L’equip anava justos de jugadors amb només un canvi, cosa que també s’ha notat. L’equip no ha jugat ni ha demostrat el seu nivell en tot moment. L’inici del partit ha estat dèbil, no estaven del tot concentrats i perdien pilotes fàcils en atac. La primera part en general ha estat molt variant i inestable. En defensa més o menys sempre han mantingut la mateixa intensitat que no era dolenta ni anava malament. La segona part millor que la primera amb menys errades i semblava que més endollats en atac, però l’equip no ho ha sabut mantenir-ho durant tot el partit.

CADET

Partit cadet jugat a casa davant l handbol Tarragona

Continuem amb baixes importants sobretot sense centrals , que ens obliga a fer certs “experiments “ . Ens hem sobreposat a aquestes baixes i amb bona defensa , contratacs i ordre en atac estàtic hem pogut seguir la linea d equip que portem els darrers partits

Bona feina d equip

SENIOR

El sènior s’emportava els dos primers punts de la fase d’ascens contra un conegut de la fase regular, l’H Martorell

Els nostres coneixedors de la necessitat de puntuar i que per això passava tornar a ser forts en defensa van començar el partit com un huracà arribant a posar-se 0-7 al marcador i controlant el partit amb facilitat. Després el Martorell va despertar i va aconseguir recordar distantàncies però sense fer perillar els punts que al final aconseguirien els nostres amb un 22-25 final.

Bon partit que mostra el camí a seguir per fer un bon paper en aquesta fase i poder tenir opcions al final d’ella.