Resum dels partits de la jornada

ALEVÍ

Partit davant BCN Sants , un equip infantil ( de categoria superior ) que juga la nostre competició

Equip que sabem que son més grans , més ràpids i forts . El pla era competir , donar el 200% , lluitar , defensar i revelar nos davant aquest fet

No ho hem sabut fer , en moments puntuals ho ha semblat , però ha estat molt esporàdicament . Hem estat superat en tot moment

INFANTIL

Partit de l’Infantil a casa de la UE Sarrià de Ter. Principi de la primera part l’equip surt desorganitzat en atac i anem amb un parcial 6-1. La defensa d’ells descol·locava als nostres per atacar amb facilitat. Demanem temps per poder organitzar a l’equip i així és, l’equip comença a remuntar el marcador i ens posem dos gols per sobre. Els nois van agafant ja confiança en el joc i les coses comencen a sortir bé. Marxem al descans guanyant de 6. La segona part bastant regular provocant forces contraatacs i accions individuals. Bones ajudes en defensa i actuacions dels dos porters. Finalment guanyem el partit 17-26

CADET

Partit del cadet a casa del Sant Joan Despí

Partit jugat amb intensitat , tant en defensa com en atac . La Eficàcia ofensiva va ser alta 41 gols , i vem mantenir un bon to defensiu , amb aportació dels nostres porters que van fer que no partíssim pel resultat . Final 31–41 . Repartiment de minuts , i aportació de tothom

El proper partit contra líder imbatut , marcarà si la linea dels darrers partits , es consolida

SENIOR

Primer partit de la lligueta de fase d’ascens contra un dels previsibles rivals més forts del grup l’OAR Gràcia de Sabadell.

El partit va començar amb un Sabadell que volia córrer costi el que costi per contrarestrar el joc més pausat dels locals, això sumat a alguns desajustos defensius que feien que el pivot de l’OAR marqués amb facilitat o tragués penals, va fer que els nostres no es trobessin còmodes en defensa. Peça fonamental perquè els nostres atacs siguin fructifers. Com a conseqüència, el Sabadell sempre estava per sobre del marcador amb avantatges d’un o dos gols, arribant a la mitja part amb un 10-13.

A la segona part el Claret va trobar el seu lloc al partit, tenint molt bones accions defensives que i, per fi cobrint el pivot visitant, forçant els de sabadell a fer llançaments llunyans que eren complicats de transformar. L’atac dels nostres també va millorar. Enllaçant atacs treballats que acabaven en gols, fet que va fer que a la segona part el marcador fos d’un 14-14. Malauradament això no va ser suficient per remuntar la diferència de la primera part conseqüència de la baixa efectivitat en atac. Quedant un 24-27 final.

En definitiva un bon partit on ens falta més encert en atac per poder estar al nivell del rival i tenir opcions de victòria. La setmana vinent segona final (ja que en aquesta fase tots els partits ho seran) contra l’H Vilamajo.