Resultats dispars aquesta setmana, amb estrena de fase per als infantils.

BENJAMI

Mal partit del benjamí on ens hem vist superats en atac i defensa.

Ens hem trobat amb una defensa més dura de la que estem acostumats i no hem sapigut superar-la. Això ens ha ofuscat i no hem pogut sobreposar-nos.

No hem tingut una bona punteria en les ocasions que hem trobat i no hem aprofitat totes les faltes properes a 9 metres que ens han fet.

En defensa estàvem totalment perduts, en molts casos no trobàvem l’oponent directe, i les ajudes sempre anaven tard.

ALEVI

Partit que ja sabíem que patiriem davant el Sant Miquel

Havíem ja jugat 3 vegades i totes havíem estat superats

L objectiu d avui era jugar millor , defensar a tope , lluitar al màxim i competir millor ; però no he estat així , derrota clara 39-15

Ens han guanyat en tot , també en intensitat i il lusió de millorar

INFANTIL

Primer partit de la segona fase passant com a primers de grup. S’ha notat el canvi, els altres eren superiors en tot, en cos, en físic, en força i en joc. Tot i això l’equip ha estat en molt bon nivell des de l’inici fins al final. Han estat dins del partit en tot moment, han fet tot el que sabien, no podien fer més. En tot el partit, els altres estaven per sobre del marcador. Marxem al descans pendent de sis gols.

S’han vist millores del joc en l’atac, més circulació de pilota i atacs millors finalitzats i treballats. Les sensacions són positives, l’equip s’ha esforçat i ha treballat molt bé els continguts demanats. S’ha de felicitar a l’equip.

CADET

Partit cadet a casa davant La Garriga

Ja sabem que tots aquests partits son sempre igualats i que necessitem ser efectius al màxim i intentar que el rival no ho sigui

Si en partits anteriors no havíem pogut fer ho ahir ho vem poder ser

Efectius en atac 45 gols i tot i els 38 rebuts , en defensa vem estar en bona línia i bones aturades del nostre porter .

Bon partit que ens serveix per adonar nos que podem ser efectius i que hem de poder ser més potents en defensa

SENIOR

El Diumenge el Sènior concloïa amb el seu partit contra el Ch Vilanova la lliga regular.

la primera part va ser molt tranquil·la per als nostres que van fer que marxessin al marcador fins a un 18-9.

El la segona no hi va haver gaire més història, intercanvi de gols que va deixar el marcador en un 26-19 final.