Jornada del 25 – 27 de Febrer

Cadet

Partit a casa del Cornellà
Partit igualat , tot i que a la segona part van marxar de 5
En els moments claus , pèrdua de pilotes , i errades lleçaments clars de 6 metres i l’equip contrari convertint els lleçaments els moments claus van provocar altre derrota 28-25
No eren millors que nosaltres però vem perdre

Senior

Aquest cap de setmana el sènior tenia dos partits.

Divendres recuperava un partit ajornat contra el primer classificat el Sant Joan d’Espi, equip líder i invicte de la categoria.
El partit va ser tota l’estona una presa i arronsa per part dels dos equips, on cadascun intentava emportar-se el partit utilitzant les seves millors armes. El Lider intentat accelerar el ritme amb gols ràpids a contraatac o mitjançant serveis ràpids de gol. Mentre els nostres fent valer la seva gran defensa, que va estar tot el partit a gran nivell, i atacs estatics molt treballats.
La primera part va acabar en empat, després que el Dani (el nostre porter) fiqués un gol de falta directa amb el temps aturat.
La segona part els nostres van tenir uns minuts de desencert de cara a a porteria que els va fer estar per sota del marcador de quatre gols, però de seguida es van refer per tornar al mateix escenari de la primera part on els avantatges oscil·laven d’un gol.
El final de la segona part va ser igual que el de la primera amb un llançament de falta fora de temps. Després d’una bona defensa, el Claret disposava de la pilota i 7 segons per intentar fer gol, el resultat va ser una falta a la vora de l’àrea, que l’arbitro no es va atrevir a xiular penal. Aquesta vegada Dani no va poder transformar. El marcador reflectia un 26-27.
Molt bon partit per part dels dos primers classificats que demostra que els nostres tenen opcions a la fase d’ascens si juguen aquest nivell.

En canvi, diumenge s’enfrontaven al cuer, el Ribas, que encara no havia aconseguit puntuar en tota la temporada.
El partit va tenir poca història. El Claret va entrar al joc del Ribas ràpid i sense control que va fer que el marcador acabés amb un 31 – 28 final.

El Claret va estar tot el matx sense trobar el seu lloc al partit fruit de la relaxació en enfrontar-se al cuer i potser de l’esforç del partit de divendres.
La setmana que ve últim partit de la lliga regular amb la segona posició ja assegurada a la taula de classificació.

Aquí us deixem les fotos del partit que van anar a càrrec de Pfotoalbums i el programa de ràdio Gràcia multiesport