el infantil aconsegueix una victòria molt valuosa

Handbol Claret (24) –  CE Handbol BCN Sants Verd (17)

Complex Esportiu La Bàscula de Barcelona,  2 de març de 2019 a les 17:30h.

Començo a pensar que no ens va bé jugar a aquesta hora de la tarda. Perque ens ha passat com en altres ocasions: sortim poc tensionats, jugant a mig gas, esperant que un moment o altre es produeixi la reacció… que massa sovint passa per l’esbroncada de l’entrenador. Avui s’ha repetit el patró. No estàvem fins en atac, i la nostra defensa -el nostre punt fort, al meu entendre- no estava al nivell requerit. Cert que el rival tenia tres jugadors grans que ens guanyaven la posició per corpulència, i cert és que ells defensaven amb dues línies de 3 molt marcades, fent un estret marcatge múltiple al nostre pivot. Alguna cosa deviem poder fer, però no ha estat a la primera part, que ha acabat amb empat a 10 gols.

Com era previsible, el descans ens ha sentat molt bé, ha estat el moment d’escoltar els “consells” de l’entrenador. Defensa més intensa, i parcial de 4-0 com a conseqüència. Perque defensant millor hem robat un munt de pilotes que han permès bastants contraatacs, molts d’ells reeixits (no tots, hem perdut alguns per errada de recepció després d’una passada llarga). Així doncs, canvi total d’escenari a la segona part, manant el nostre equip a la pista, definint gol a gol la victòria final, ara sí merescuda.

Bé està el que bé acaba. I jugant una bona segona part els nostres infantils han aconseguit una victòria molt valuosa de cara a ocupar una de les primeres posicions a la classificació final d’aquesta primera fase, que avui ha vist el darrer partit jugat a casa. Bé nois! Seguim!!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail