L´Aleví continua sumant.

Campionat de Catalunya  1ª Fase Aleví Nivell 2

  Handbol Polinya – Handbol Claret  (4 – 12).

Dissabte 26 de Gener, comencem la segona volta del campionat com a líders imbatuts i això es nota en la confiança dels nens. Després de la primera volta han crescut com a jugadors i com equip i això es nota en la forma que enfronten els partits. Saben de què són capaços de fer i estan confiats. El “Míster” sap que toca recordar-los-hi que sense esforç i concentració ens pot guanyar qualsevol i això és el que fa abans de començar el partit davant el cuer.

El BM Polinyà és un equip molt jove (de primer any) i està en construcció però no val a badar. L’ambient al Pavelló de Polinyà és molt fred i cal un escalfament contundent per activar-nos i no tenir sorpreses en el partit. A més, avui només som 8 jugadors i caldrà estar en forma per aguantar tot el partit amb el nostre ritme habitual.

Comença el partit. L’entrenador ha demanat un marcatge fort i intens. S’ha proposat millorat aquesta faceta del joc i cal posar en pràctica el que hem entrenat durant la setmana.

La pressió és contundent en tot el camp i això fa que puguem recuperar pilotes constantment i marcar amb facilitat. Primer quart al sac.

El segon quart comença amb el canvi de tot l’equip però amb les mateixes consignes: bona defensa i practicar les transicions defensa-atac amb velocitat. Tot surt a la perfecció: segon quart guanyat.

El partit està encarrilat i el nostre tècnic decideix que cal practicar nous moviments i provar fintes i llançaments de falta preparats. També aprofita per corregir la posició d’en Teo, el nostre porter, en alguns llançaments.

Durant el tercer i quart temps, rotarem els jugadors i corregirem moviments defensius, posicions en la sortida de pilota, fintes per superar el rival i algun contraatac.

Els dos darrers quarts també cauen de la nostra banda.

Ha estat un bon partit per provar, per millorar i corregir. Els jugadors estan conscienciats que estan creixent i la seva actitud per aprendre és immillorable. L’Alí té un bon planter amb qui treballar i se li nota que li agrada aquest repte.

Som-hi Claret!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail