senior – els dos porters van ser decisius

Primer partit del 2019 pel nostre sènior
Corresponent  a la darrera jornada del 2018, que vem haver d’aplaçar per falta d’efectius.
Diumenge a les 13:00 davant el GE i EG , de Girona. el Claret a la classificació està en terreny de ningú, amb 6 punts , i a 6 punts de les places d’ascens. Per tant necessita una bona ratxa per tal de poder anar escalant poc a poc i retallar les diferències.

Comença bé el partit, amb el claret posat, l’equip Gironí, amb gent jove, i una porteria que va ser determinant. Després dels primers minuts s’iguala el marcador, els notres atacs acàven amb bons llençaments però el porter Gironí està inconmensurable. Ells amb un atac ràpid, i amb un parell de jugadors penetradors, es posen pel davant del marcador; i amb l’ajut del porter mantenen la diferència. S’ecapquen de 3 gols, però un parell de situacions amb l’àrbit, per part del GEiEG , amb alguna exclusió, va fer que a la mitja part es tanqués amb 12-12.
La segona part comença igualada,  els dos porters van ser decisius, amb empats sucessius , llençaments clars que aturen els dos porters, però al final, aprofitant les ocasions el claret es posa 2 amunt, bola perduda per l’equip local, contratac visitant  i en Dani fa una aturada increïble; el Claret torna a atacar i el seu porter atura, nou contratac, i nova aturada del Dani; següent atac amb cap , s’acava el temps, l’equip visitant fa el darrer gol als darrers instants, i 25-24.
Victòria més que treballada davant un rival potent, el claret va saber tenir el cap més fred i aprofitar les ocasions que els porters van donar.
Pero la noticia más importante para el grupo era que nuestro amigo / compañero , el Azudense Alberto Ocaña, jugó su último partido (por ahora ) con el handbol claret. Con nosotros desde hace ya varios años, siempre aportando cosas, sacrificio y contundencia en defensa, 1×1 y lanzamiento en ataque, en fin siempre a disposición del grupo ; nunca una mala cara , ayudando , en fin un JUGADOR con mayúsculas, con el que hemos aprendido que no es mejor jugador aquel que juega en tal o cual categoría, sino aquel que juega para divertirse , siempre sumando para el grupo , sin importarle que los entrenos son en una pista descubierta, si no ha podido entrenar porque la semana ha sido complicada, en fin sólo resta decir, muchas gracias amigo, nos veremos pronto, y que tu nueva etapa allende los mares, al otro lado del charco, sea genial, y que sigas siendo el mismo OCAÑA, un tío cojonudo, también en mayúsculas COJONUDO
GRACIAS OCAÑA
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail