El infantil ens manté a la part alta de la classificació

Club Handbol Cardedeu (9) – Handbol Claret (37)

Pavelló Municipal de Cardedeu,  27 de gener de 2019 a les 10:30h.

El marcador final ja indica que aquest partit ha estat dominat íntegrament pels nostres infantils, que han completat una gran actuació imposant-se al rival en tots els aspectes del joc. L’1-0 inicial feia pensar en una major igualtat entre els equips, però ràpidament hem marxat en el marcador, que evolucionava mostrant com s’anaven eixamplant les diferències a favor nostre.

Hem gaudit molt del joc dels nostres nois, que han fet moltes i molt bones jugades. En defensa, intensos i concentrats; per moments, molt intensos, pressionant a dalt, la qual cosa solia provocar la pèrdua de la pilota per part del rival o els obligava a fer llançaments des de lluny, facilitant la tasca del porter (tot i això, ens en han fet uns quants gols per colocació més que per potència, entrant per tot l’escaire). En atac, circulació fluida de tot l’equip, acabant les jugades de totes les formes possibles: entrada del central o els laterals, passades al pivot, penetració pels extrems… I les transicions defensa-atac han estat força més ràpides del que sol ser habitual en nosaltres; en particular, els contraatacs han estat molt efectius, tant quan hem pujat la pilota jugada com quan hem fet passada llarga des de la defensa al nostre atacant més avançat.

Tret de moments molt puntuals (comprensibles, d’altra banda), els nostres jugadors no s’han relaxat tot i les diferències en el marcador i en el joc. Han seguit jugant i jugant bé, agradant-se, amb confiança per a provar alguns canvis de posició que s’han assajat. En definitiva, molt bon partit i nova victòria, que ens manté a la part alta de la classificació. Felicitats nois!!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail