Els Benjamins s’imposen en el seu partit ajornat

El Dijous es va a disutar el partit ajornat del 27 d’octubre, entre els nostres benjamins i els del Sants-Ubae. Ha estat  un partit ràpid que s’ha començat a decantar cap al nostre favor al segon quart.

El primer quart l’hem perdut de forma molt ajustada. El segon ha estat clarement a favor dels «blaus». El tercer i el quart també s’han guanyat per un gol de diferència.  Cal destacar l’actuació dels diferents porters que han protegit l’arc, aixi con bones jugades defensives qeu han provocat errades en el tir del Sants-ubae.

Hem pogut observar bons detalls de coordinació en les passades i en el joc d’atac en general. No obstant això, no val a badar i hem de continuar treballant la pressió defensiva i desmarcar-se a l’hora de rebre les passades.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail