Benjamí – Una decisió arbitral ha marcat el desenllaç del partit. 

Partit entre l’Handbol Claret “A” i l’Escola Voramar “A” en la categoria de benjamins. Aquest matí fred de dissabte, a la pista de l’Handbol Claret, hem pogut veure un partit molt disputat, tot i que el resultat sembli el contrari: 23 a 28 a favor del Voramar.

A l’inici de l’últim quart s’ha arribat amb empat, el qual ha començat amb dos gols del Claret. Ràpidament el Voramar ha fet també dos gols, amb el que s’empatava un altre cop el partit. El fet que ha decantat la balança a favor del Voramar ha estat l’exclusió  d’un jugador del Claret quant el resultat marcava 22 a 23 a favor del Voramar. A partit d’aquell moment el Claret ha fet només un gol mentre que el Voramar ha fet 5.

Una decisió arbitral ha marcat el desenllaç del partit.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail